De leukste bedrukte USB sticks vindt u bij Usbstick.nl

16-02-2014
Aap.jpg

Recent onderzoek door wetenschappers van de universiteit van Norwich heeft een bijzonder feitje boven tafel weten te krijgen over de voedselvoorkeuren van apen in Latijns-Amerika. De onderzoekers analyseerden data van 290 studies die in de afgelopen 42 jaar gedaan zijn naar het voedselpatroon van apen in dit deel van de wereld. Wat bleek? Het formaat van de apen is zeer bepalend voor hun voedselkeuze. Kleine apen eten vooral insecten terwijl middelgrote apen vooral veel fruit eten. Grotere apen eten vooral bladeren die hun kleinere soortgenoten niet kunnen verteren.

USB stick aap

De meest opvallende conclusie van het onderzoek is het feit dat de Latijns-Amerikaanse apen wel bananen eten, maar dat deze vrucht zeker niet tot hun favoriete maaltje behoort. De onderzoekers stellen dan ook dat het tijd wordt om het beeld dat we hebben van de bananen-etende aap grondig bij te stellen. Het is een cliché dat slechts zelden klopt. Of dit gaat lukken is nog maar de vraag, want de aap met de banaan zit stevig verankerd in onze cultuur. De aap wordt dan ook veelgebruikt als kinderknuffel, als tekenfilmfiguur of als komische metgezel in films. Bij Usbstick.nl hebben we de aap ook als bedrukte USB stick omarmd! De USB stick Aap is de koddigste relatiegeschenk USB stick in ons assortiment.

Een gekleurde aap met een onverwoestbare USB stick

Uw klanten en relaties zullen zeker weten smelten wanneer ze deze bijzondere bedrukte USB sticks onder ogen krijgen. Het aapje is verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren: geel, paars en zwart. De USB stick connector zit verborgen in het kopje van de aap. Hieraan zit trouwens een handig koordje bevestigd waardoor deze bedrukte USB sticks ook als sleutelhanger te gebruiken zijn.

Meer relatiegeschenk USB sticks voor dierenliefhebbers

Naast het schattige aapje zijn er ook andere relatiegeschenk USB sticks voor dierenliefhebbers. Wat te denken van de USB stick Dolfijn of de USB stick Bot, speciaal voor hondenliefhebbers? Deze dierachtig leuke USB sticks bedrukken is geen probleem! Uw logo, adres of persoonlijke boodschap zal niemand meer ontgaan.

Uitgelicht

USB Stick Twist Type C USB-stick Venice Recycle USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41