De luxe USB stick Montreal: een relatiegeschenk met onvervalste klasse

28-11-2013
usb stick Montreal.jpg

Mensen houden doorgaans van mooie, luxe spullen. Al in de oudheid vervaardigde men blinkende sieraden van goud en edelstenen, maakte men schilderingen, vazen, spiegels en sculpturen en omringde men zich – wanneer men zich dit kon veroorloven natuurlijk – met allerlei andere prachtige gebruiksvoorwerpen. Tegenwoordig is dit niet anders. We maken onszelf graag blij met sieraden, nieuwe kleding of een dure gadget. We doen dit omdat we door middel van al deze spullen aan anderen kunnen laten zien wie we zijn en wat we mooi en belangrijk vinden. Ook wat ons werk betreft zijn mooie spullen van belang. Een fijn uitgeruste auto om mee op en neer te rijden, een mooi mantelpak of overhemd, een handige en moderne tas of koffer. Iedereen heeft wel bepaalde dingen nodig om zijn of haar werk zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen. En daarvoor tasten we graag in de buidel. Spullen moeten handig zijn, maar moeten er toch zeker ook leuk uit zien. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een onderscheidend relatiegeschenk voor speciale momenten hebben we bij Usbstick.nl de luxe USB stick Montreal in het assortiment. Een reclame USB stick die onvervalste klasse uitstraalt!


Een USB stick als modeaccessoire

Als gezegd laten we zien wie we zijn aan de hand van de spullen die we gebruiken. De USB stick Montreal is niets minder dan een modeaccessoire. De sticks hebben kenmerkende kaarsrechte hoeken en zijn uitgevoerd in glanzend metaal met een schitterende matte baan over de gehele lengte van de sticks. Net even wat anders dan relatiegeschenk USB sticks van plastic. Klanten en relaties die de stick zullen gaan gebruiken zullen niet alleen genieten van de snelle bestandsoverdracht dankzij de nieuwste chips, maar gaan zeker ook genieten van het uiterlijk van de stick.


USB stick Montreal met prachtige lasergravering

Bij Usbstick.nl zijn we natuurlijk gespecialiseerd in bedrukte USB sticks. Voor het personaliseren van de luxe USB stick Montreal maken we echter gebruik van lasergravering. Zo zal uw logo of boodschap op unieke wijze zichtbaar zijn! USB sticks met logo hebben er zelden zo mooi uit gezien. U kunt de sticks desgewenst door ons laten voorzien van een bedrijfsfilmpje, een brochure of een presentatie. Dit maakt de stick tot hét visitekaartje van uw bedrijf. De USB stick Montreal: digitale klasse voor als u op zoek bent naar een bijzondere gegraveerde USB stick.

Uitgelicht

Luxe USB stick pen Sydney USB stick Rode peper USB stick huis
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52