De meest populaire usb sticks op een rijtje!

22-09-2014
usb populair.jpg

In ons assortiment vindt u natuurlijk alleen maar leuke en mooie usb sticks, toch merken we dat er drie modellen zijn die het meest populair blijken te zijn. Misschien omdat ze in allerlei populaire kleuren te verkrijgen zijn of omdat ze een handig formaat hebben. Wat het ook is, wij hebben deze toppers even voor u op een rijtje gezet.

Usb stick Twist

Veruit de meest bekende en best verkochte USB stick uit ons assortiment is de USB stick Twist en dat is niet voor niets. Vanaf 25 stuks is het mogelijk om de behuizing in uw eigen huisstijlkleur te laten fabriceren en de connector is eenvoudig te beschermen door het metalen "twist" gedeelte over de connector heen te draaien. Uw logo wordt, geheel in uw eigen PMS huisstijlkleuren, op het metaal gedrukt waardoor er een fraai corporate geheel ontstaat. Als extra service kunnen wij tot 5 mb gratis data voor u uploaden (meer data kan ook maar is op aanvraag). De USB stick Twist is een uniek model omdat het vanaf 25 stuks mogelijk is geheel in uw eigen huisstijlkleur (PMS) te fabriceren is. Indien gewenst kunnen wij de USB stick voorzien van uw reclametekst of logo. Ook kunnen wij data voor u uploaden.

Promotie USB Memory stick Sanny

Op zoek naar goedkope USB sticks met een uitstekende chip en dito uitstraling ter promotie van uw bedrijf? Dan is de USB stick Sanny uitstekende keuze. De kunststoffen behuizing is in uw eigen PMS kleur te maken en een bedrukking kunnen wij op 1 of 2 zijden van de USB stick plaatsen. Het oog aan de usb Memory stick is groot genoeg om de stick aan bijvoorbeeld uw sleutelbos te bevestigen. Zeer geschikt voor promotie acties. Kortom een leuke give-away.

USB Sticks Venice

Prachtige usb memory stick in de originele oorspronkelijke vorm. Herkenbaar, leverbaar in eigen huisstijlkleur en perfect te bedrukken met uw logo of reclametekst. De usb stick is voorzien van een handig oogje waardoor u de stick eenvoudig aan bijvoorbeeld uw sleutelbos kunt hangen zodat u uw gegevens altijd bij de hand hebt.

Uiteraard is de usb stick Venice te leveren in onze geschenkverpakking met venster. Een perfect relatiegeschenk om in te zetten op bijvoorbeeld beurzen, congressen, meetings of als promotieartikel. Ook deze usb stick kunnen wij in uw eigen huisstijlkleur maken.

Uitgelicht

USB stick Goudstaaf USB-stick Twist Recycle Aluminium USB stick Cem
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57