De mini USB stick: een onmisbare gadget voor thuis en op het werk.

08-12-2013
usb stick mini.jpg

Sinds het begin van de digitale revolutie volgen de nieuwe ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Rond het millennium liep iedereen nog met telefoons ter grootte van koelkasten, compleet met opschroefbare antennes die de ontvangst bepaalden. De beeldschermen namen slechts een piepklein deel van het toestel in en bestonden uit zwarte letters op een blauw- of groenverlichte achtergrond. We stonden versteld van de mogelijkheden. Langzaamaan werden de telefoons kleiner en kleiner en kwamen de eerste kleurenschermen op de markt. Na verloop van tijd werden de mobieltjes echter weer steeds groter en vandaag de dag lopen we met reusachtige smartphones rond. Wat USB sticks betreft heeft de ontwikkeling ook niet stil gestaan...


Mini usb sticks

Qua capaciteit zijn ze enorm gegroeid, maar ook qua uiterlijk. Van grote sticks in de vorm van een sleutel of een creditcard tot grappige usb sticks in de vorm van dieren. De nieuwste ontwikkeling in USB land is de mini USB stick: een piepkleine krachtpatser die bedrukt met uw logo zeker indruk zal maken!


Mini usb sticks laten bedrukken

Wij van Usbstick.nl zijn altijd op zoek naar de nieuwste en hipste USB sticks. Vandaar dat we ook de mini USB stick hebben omarmd. Dankzij zijn grote capaciteit – vergelijkbaar met de capaciteit van zijn grote broer – maar kleine formaat, past de bedrukte usb stick in iedere tas, broekzak of zelfs portemonnee! Handig voor thuis om al uw belangrijke gegevens op te slaan, maar zeer zeker ook voor op kantoor. Klein en veelzijdig dus. Door de mini USB stick door ons te laten bedrukken met uw logo of webadres bent u, zelfs op zo’n klein oppervlak, altijd goed zichtbaar als bedrijf!
Ga voor klein, kleiner, kleinst met deze leuke USB stick, het ideale bedrukte relatiegeschenk voor zo’n beetje iedere branche!

Uitgelicht

USB stick Pilato USB stick Gitaar USB stick Bouwsteen
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74