De mooiste kiekjes van Nederland op de fiets

30-10-2013
camera-usb.jpg

Nederland is het ultieme fietsland. Met een speciale site kunt u zelfs routes uitstippelen variƫrend van recreatief, natuur of zo kort mogelijk. Genoeg fotomateriaal dus en daar heeft usbstick.nl wel wat voor! Opslagmogelijkheid op een usbstick.

Nederland = Fietsland=usbstick land

Waar bevindt zich geen fietspad? Nederland heeft naast vele landelijke wegen rode fietspaden liggen. Ook steden en dorpen zijn vaak in het bezit van een speciaal uitgetekend fietspad. En door vele bossen en heiden bevinden zich talloze sfeervolle fietspaadjes. Dat is niet weggelegd voor elk land. Chaos in het verkeer met fietsen kennen ze misschien in het Zuiden van Europa, in Nederland is alles tot in de puntjes geregeld voor de tweewielers. Door het hele land verspreid liggen knooppunten. Zo is er een route van Maastricht tot Alkmaar en worden Noord en Zuid Nederland op een creatieve manier met elkaar verbonden.

Op een fiets ziet men vaak veel meer dan in een auto. En het is gemakkelijk om overal waar zich een hoogtepunt bevindt even af te stappen om een foto te maken. Bijvoorbeeld een mooie zonsondergang, een prachtig landschap of een onweerstaanbaar beest. Fietsvakanties staat dan ook bij menigeen op het lijstje. Kortom op de fiets is er genoeg te beleven in het schone Nederland en vele momentopnames blijven daar aan herinneren. Hoe die gemakkelijk op te bergen? Usbstick.nl heeft daar wel wat voor!

USB stick camera voor alle kiekjes

Als bedrijf kunt u inspelen op die fietspopulariteit door uw naam te verspreiden middels excentrieke USB sticks in de vorm van een camera. Die vormen een ultieme opslagplaats voor fietskiekjes. Hij is makkelijk mee te nemen, waardoor foto’s onderweg al opgeslagen kunnen worden op de stick, zodat de camera weer lekker leeg is. Zo is er weer genoeg ruimte om de rest van de fietsvakantie mee vast te leggen. Bel voor meer informatie over dit unieke relatiegeschenk met 0315-362515.

Maar laten we eerst beginnen met goed leren fietsen en hoe kun je daar beter mee beginnen dan met een houten loopfiets.

Uitgelicht

Luxe USB memory stick Exclusive Full colour USB stick Doming USB Sticks Venice
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36