De multitool geheugenstick

25-07-2013
multitool-usbstick-184.jpg

Mensen die in hun vrije tijd graag vertoeven in de natuur zijn bekend met het belang van het meenemen van de juiste uitrusting, spullen en tools om iedere wandeling, fietstocht of vaartocht zo goed mogelijk te kunnen voltooien. Voldoende drinkflesjes meenemen is natuurlijk ontzettend belangrijk evenals het dragen van goede, fijn zittende kleding en stevige schoenen. Ook een EHBO tasje voor kleine ongevallen en hulpmiddelen om insectenbeten mee uit te zuigen en te behandelen mogen niet ontbreken. Toch zou je niet meteen denken aan een usb stick om mee te nemen. Onterecht.


De multitool usb stick

In huis en op kantoor zijn er zo van die dingen die verdraaid handig kunnen zijn, maar die we vaak niet voorhanden hebben. Wat te denken van pleisters, een nagelvijltje, een zaklampje of een klein mesje. Om mensen in de natuur, maar zeker ook in huis en op kantoor wat dat betreft tegemoet te komen, bestaan er sinds jaar en dag mooie Zwitserse zakmessen oftewel multitools. Handig voor diverse klusjes op allerlei momenten. Tegenwoordig is de multitool zelfs het digitale tijdperk binnengebracht met een toegevoegde USB stick. U kunt deze toffe gadget nĂș, bedrukt en wel, schenken aan uw klanten en relaties! We hebben het over de usb stick multitool.


Multifunctionele usb stick bij uitstek

Bij usbstick.nl is de multitool USB stick met afstand de meest multifunctionele stick in het assortiment. De mooie gadget is dankzij z’n veelzijdigheid het ideale relatiegeschenk voor zo’n beetje iedere branche. Verras uw klanten en relaties met een mooie bedrukte multitool, compleet met onder andere een mesje, een nagelvijl, een lampje en natuurlijk een USB stick. De multitool zal voor verschillende doeleinden gebruikt gaan worden en uw logo of naam zal keer op keer goed zichtbaar zijn.

Op zoek naar een handig relatiegeschenk, waarin elektronisch vernuft samengepakt is met diverse andere functies? Overweeg dan zeker deze fraaie USB stick multitool! Overigens kunt u ook eens kijken naar onze multitools zonder usb functie. We hebben het dan over de te bedrukken multitools van Stravers.nl.

Uitgelicht

USB stick Shirt USB Stick Twist USB Stick Twist frosted
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28