De perfecte bedrukte USB stick voor in iedere nieuwe auto

15-11-2013
usb_auto.jpg

Hoewel er minder nieuwe auto’s worden verkocht dan pakweg tien jaar geleden verlaten er nog altijd een heleboel spiksplinternieuwe bolides de showrooms van de talloze autodealers van ons land. Auto’s in alle soorten en maten. Van sportwagens tot microcars en van terreinwagens tot stationwagens. Een belangrijke en opvallende trend van de afgelopen vijf jaar is de opmars van de zogenaamde groene auto. Ook in deze categorie treffen we auto’s aan in alle soorten en maten. Hybride wagens die lopen op elektriciteit en gas of diesel, volledig elektrische wagens die je alleen maar op hoeft te laden, en niet te vergeten superzuinige eco-diesels die meer dan 1000 kilometer op één tank kunnen rijden. Wat voor auto we ook nemen, ze zijn bovendien vaak uitgerust met de nieuwste snufjes op het gebied van elektronica. Een uitgebreide boordcomputer met navigatie, bluetooth en andere handige hulpmiddelen. De cd-speler lijkt bovendien verbannen te zijn uit de auto dankzij de USB ingang op het dashboard. Muziek afspelen via een USB stick, zo simpel kan het zijn. Omdat uw klanten en relaties natuurlijk ook wel eens een nieuwe auto kopen kunt u ze als bedrijf voor in hun fonkelnieuwe bolide een mooi relatiegeschenk aanbieden in de vorm van een bedrukte USB stick. Een must-have voor iedere nieuwe wagen!

De mooiste USB sticks voor onderweg

Bij Usbstick.nl hebben we talloze prachtige reclame USB sticks die perfect geschikt zijn voor onderweg. Wat dacht u van de lekker kleine Mini USB stick Twister, ideaal om mee te nemen en met het grootste gemak in te pluggen. Ook de USB sleutel Home is een absolute hit in de auto. Deze leuke, glimmende sleutel maakt ieder auto-interieur helemaal af. Muziek luisteren in de auto was zelden zo leuk!

Bedrukte USB sticks voor in de auto

Vanzelfsprekend kunt u de USB sticks die u uw klanten wilt schenken voor in de auto laten bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. Men moet wel onthouden dat het mooie geschenk afkomstig is van u. Omdat de relatiegeschenk USB sticks natuurlijk niet uitsluitend in de auto gebruikt kunnen worden zal uw logo ook in huis, op het werk en op allerlei andere plekken opduiken. Een mooie manier om reclame te maken voor uw bedrijf.

Uitgelicht

Gerecyclede papieren USB stick Recycle Houten USB stick Environment met nekkoord Milieuvriendelijke USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,01
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13