De premium bij uitstek voor de buttonverzamelaar

14-02-2013
buttonusb-116.jpg

Iedereen heeft wel een hobby. De één fietst graag, de ander loopt hard, en weer een ander is gek van films. Er zijn natuurlijk ook mensen die er een sport van maken om dingen te verzamelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn mensen te vinden die het sparen. Voor de hand liggende verzamelobjecten zijn postzegels, munten of buttons. Ook pennen, aanstekers en sleutelhangers zijn geliefde verzamelitems. Er zijn uiteraard ook andere, minder voor de hand liggende zaken die je kunt sparen. Denk bijvoorbeeld aan badeendjes, bierflesjes van over de hele wereld of spullen van The Rolling Stones. Verzamelen is ontspannend, maar er zit ook een duidelijk competitief element is. Je wilt je verzameling namelijk zo compleet mogelijk maken. Voor de fanatieke buttonverzamelaar is er nu een wel heel bijzondere button: de USB stick sleutelhanger die vermomd is als een ronde button.

Zo’n prachtig exemplaar mag in geen enkele collectie ontbreken! In de achterkant van de button zit de USB stick verstopt. Gemakkelijk in en uit te klappen en extreem handig om mee te nemen dankzij zijn kleine formaat en handige sleutelhanger ring. Zo is dit hebbeding niet alleen het hoogtepunt van de verzameling, maar tevens een onmisbare gadget. Ideaal voor de verzamelaar, maar ook hartstikke leuk als relatiegeschenk.

Deze unieke button USB stick kan in full colour worden bedrukt met uw bedrijfslogo of reclameboodschap. Uw klanten en relaties zullen hem gegarandeerd aan hun sleutelbos bevestigen, waardoor er ongemerkt reclame voor uw bedrijf wordt gemaakt. Een hebbeding met een extra boodschap dus!

Uitgelicht

USB stick huis Laptopset met USB stick Luxe USB memory stick Exclusive
     
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82