De rode USB-stick van Sinterklaas

14-10-2019
Rode usb stick.jpg

Hij komt! Hij komt! Sinterklaas komt snel weer naar Nederland. En wie er lief en stout zijn geweest, dat leest hij natuurlijk in zijn grote rode boek. Het rode boek van Sinterklaas omvat de complete administratie van de Sint. Maar heeft hij ook een digitale kopie? Dan staat die zeker op de rode USB-stick. Handig om te delen met zijn pieten! Wilt u uw contactgegevens delen? Doe dat dan met bedrukte USB-sticks.

Een uitgebreide administratie

Met behulp van zijn rode boek weet Sinterklaas alles over de kinderen in Nederland. Namen, adressen, telefoonnummers en extra informatie staan er vermeld. Als bedrijf heeft u zelf vast ook een uitgebreide administratie. Wat zijn grote klanten? Welke aankopen deden zij? Wat zijn belangrijke relaties? En denk maar aan de boekhouding. Wat is uw huidige inventaris? Wat zijn uw crediteuren en debiteuren? Ook voor u kan een 'rode' USB-stick dus handig zijn.

Altijd paraat

Het kan handig zijn uw bedrijfsinformatie altijd paraat te hebben. Wilt u in zee gaan met een boekhouder, dan zal deze de beschikking willen hebben over uw financiële informatie. Zorg dat deze op USB-stick staat en het overhandigen van de administratie is een fluitje van een cent. Wisselt u klantgegevens uit met een ander bedrijf? Op een USB-stick zijn deze gegevens makkelijk overdraagbaar. Zijn er investeerders die geïnteresseerd zijn in uw jaarverslag? Geef het ze mee op een stickie; hoe ideaal is dat?!

Zo mooi en veilig als het rode boek

Op een USB-stick staan de gegevens veilig: met behulp van speciale encryptie-software is de USB-stick niet door de kwaadwillende te gebruiken. USB-sticks van USBstick.nl zijn bovendien te voorzien van een opdruk naar wens. Zoals Sint zijn rode boek heeft voorzien van een gouden kruis, kunt u uw USB-sticks laten bedrukken met uw bedrijfsnaam- of logo. Handig! Zorg dat u altijd een paar USB-sticks op voorraad heeft met nuttige informatie over uw bedrijf als digitaal visitekaartje en deel ook omvangrijke administraties met een USB-stick Ons team van USBstick.nl helpt u graag tijdens de bestelling van sticks met logo.

Uitgelicht

USB stick Creditcard Mini USB stick Litra ECO USB-stick Twist type-C
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,01
2GB vanaf € 1,91
8GB vanaf € 2,03
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21