De usb stick: de ideale reisgezel

21-03-2011
3685-usb-stick-vliegtuig.jpg

De lente is weer in volle gang en dat betekend mooier weer, bloeiende bloemen, fluitende vogels en vrolijke mensen. Kortom: een heerlijk vakantiegevoel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen juist in het voorjaar richting de reisbureau's trekken om een vakantie te boeken. De meeste medewerkers en relaties zullen hun vakantie moeten aanpassen aan de vierentwintig vakantiedagen die zij per jaar te besteden hebben. Logisch dat er voor een zo bijzonder mogelijke vakantiestek wordt gekozen.

Hebben uw relaties en medewerkers al vakantieplannen? Gaan zij er meerdere keren per jaar op uit of kiezen ze voor een lange(re) zomervakantie met de kids? Samen met usbstick.nl kunt u ervoor zorgen dat uw relaties nog comfortabeler op vakantie kunnen gaan. Een usb stick is een ideaal relatiegeschenk voor op reis: klein en lichtgewicht.

Ik ga op reis en neem mee...

Met de naderende vertrekdatum in het verschiet, begint ook het georganiseer omtrent het inpakken van alle benodigde spullen. Een groot percentage van alle vakantiegangers pakt hun bagage in aan de hand van een inpaklijst of checklist. Reisbescheiden, kleding, toiletspullen en medicijnen, niets mag over het hoofd worden gezien. Minstens zo belangrijk zijn echter de video- en fotoapparatuur.

Uw relaties hebben hun vakantiebestemming met zorg uitgekozen. Mogelijk keren zij terug naar een voor hun speciale plek of hebben ze er juist voor gekozen om een nieuwe bestemming te gaan ontdekken. Door het vastleggen van deze bijzondere momenten op de gevoelige plaat, kunnen uw relaties ook thuis nog heerlijk nagenieten. Maar wat als er opeens zoveel moois te zien is dat de geheugenkaarten niet meer toereikend zijn? Wordt er dan gestopt met fotograveren en filmen?

Op alle reisbestemmingen is er tegenwoordig ergens de mogelijkheid om gebruik te maken van een computer. Dit is de ideale uitkomst voor het 'geheugenkaart-probleem'. Schenk uw relaties een origineel reiscadeau voor ze op vakantie gaan: de USB stick. Met deze kleine, lichtgewicht gadget kunnen uw relaties hun foto's en filmmateriaal snel en eenvoudig van hun camera exporteren en op een veilige wijze opslaan.

Promoot uw bedrijf ook in het buitenland

Als groothandel in USB sticks bieden wij u een uitgebreid assortiment in de meest uiteenlopende modellen. Van goedkope, standaard sticks tot luxueuse lederen modellen. Van USB stick pennen, tot originele USB stick specials. Zit uw favoriete model er niet tussen? Dan bieden wij de mogelijkheid om samen met ons deskundige grafische team een eigen usb stick te ontwerpen: de custom made USB stick.

U kunt uw bedrijf ook over de landsgrenzen onder de aandacht brengen door te kiezen voor een bedrukte USB stick die perfect aansluit op uw bedrijf. Gaat u voor een standaard model in uw eigen huiskleuren en voorzien van uw logo of kiest u voor een branch gerelateerde USB stick special? Wij beschikken over een eigen, hypermoderne drukkerij en zijn daardoor prima in staat om de usb sticks te voorzien van ieder gewenste bedrukking.

Uitgelicht

Custom made USB sticks Rubberen armband met usb stick USB Stick Twist Type C
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52