De winter is in aantocht! Bereid uw klanten voor met de USB stick Sneeuwpop

09-11-2013
usb_sneeuwpop.jpg

Misschien willen we er nog niet aan geloven maar het is toch echt zo: met het beginnen van de herfst weten we zeker dat de winter alweer in aantocht is. We kunnen alleen maar hopen dat de winter dit jaar niet net zo hevig zal toeslaan als de afgelopen paar jaar. Als dat wel het geval is dan kunnen we ons opmaken voor een seizoen vol sneeuw, extreme kou, files en hoge energierekeningen. Hier zit niemand op te wachten, maar als we eerlijk zijn heeft het ook wel wat, zo’n strenge winter. We zijn per slot van rekening een land dat beroemd is om het schaatsen. Dit kunnen we tijdens een strenge winter dan ook volop doen. Op meren, slootjes en bevroren plassen. Overal waar water bevriest gaan we schaatsen. Ook voor kinderen is dit leuk. Naast schaatsen kunnen zij ook heerlijk slee├źn en sneeuwpoppen maken. Al met al moeten we concluderen dat de winter zo slecht nog niet is, mits we er niet met de auto op uit hoeven en in de file komen te staan natuurlijk! Om uw klanten en relaties alvast een beetje voor te bereiden op de koude aanstaande winter moet u zeker de USB stick Sneeuwpop overwegen om weg te geven als ludiek relatiegeschenk: de reclame USB stick die koud van buiten is, maar een warm digitaal hart van binnen heeft!

Verwarm ieders hart met deze bedrukte USB stick

De leuke USB sneeuwpop die in ons assortiment zit is dankzij z’n grappige uiterlijk een hartverwarmend cadeau voor de kille wintermaanden. U zou de USB stick Sneeuwpop bijvoorbeeld op kunnen sturen naar uw klanten om ze fijne feestdagen te wensen. Laat de USB sticks bedrukken met uw logo en u hebt het perfecte kerstcadeautje in handen! U kunt de sneeuwpoppetjes natuurlijk ook op uw bedrijf wegleggen om aan iedere klant mee naar huis te geven. Thuis kunnen ze meteen aan de slag, want de USB stick is ‘plug and play’ en dus klaar voor gebruik.

Robuuste kwaliteit in een speels jasje

Wilt u bedrukte USB sticks bestellen als relatiegeschenk dan zijn er drie belangrijke aspecten: de stick moet er leuk uit zien, plek bieden voor uw logo en vanzelfsprekend goed functioneren. De USB stick Sneeuwpop verenigt deze drie eigenschappen en is daarmee de ideale digitale partner voor deze winter!

Uitgelicht

Kartonnen USB stick Green Choice USB stick Rode peper Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36