De zomer in je bol met de mooiste USB sticks

17-12-2013
Zomerse usb stick.jpg

Op koude, winterse dagen waarop het sneeuwt, vriest en vroeg donker wordt verlangt een mens meer dan anders naar de zomer. Zeker, de winter heeft ook genoeg moois te bieden. Zo is een winterwandeling door het bos heerlijk. Ook de oer-Hollandse schaatspret mag niet vergeten worden. Nederland is een echt schaatsland dus als het ijs dik genoeg is binden we de ijzers onder en trekken we erop uit. Voor kinderen is sleeën en sneeuwballen gooien vaste prik, als het gesneeuwd heeft. Hoe leuk ook, de warme zomer klinkt op sombere winterdagen toch wel heel erg aantrekkelijk. Lekker op vakantie met het vliegtuig of genieten van de zon in eigen land op een mooi terras met een aardbeienijsje. Om de zomer alvast in de bol te krijgen kunt u bij usbstick.nl gelukkig terecht voor de leukste zomerse USB sticks!

Usb sticks als relatiegeschenk

Als u uw cliënten en relaties alvast een voorproefje van de zomervakantie wilt geven kunt u kiezen voor een aantal grappige USB sticks uit de categorie usb stick specials die u kunt gebruiken als relatiegeschenk. Denk hierbij aan sticks in de vorm van een dolfijn, een camera, een vliegtuig of een aardbei. Om de gedachte op te roepen aan heerlijke warme dagen op een camping in Zuid-Europa kunt u ook kiezen voor een USB stick vermomd als boek of zelfs een handige USB stick die tevens fungeert als Zwitsers zakmes, compleet met een mesje, een pen en een lampje.

Laat usb sticks bedrukken

Met onze mooie USB sticks zullen uw klanten niet alleen een zomers gevoel krijgen, maar maakt u ook reclame voor uw bedrijf. Bedrukt met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap springen ze meteen in het oog!

Wilt u advies bij het maken van een keuze uit het brede assortiment, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice: 0315-632515.

Uitgelicht

Mini USB stick Twister USB stick Champagnekurk USB stick Wijnkurk
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53