Dietisten gaan digitaal

19-06-2013
usbaardbei-162.jpg

Iedereen gaat met zijn tijd mee en alles wordt digitaal tegenwoordig. Bijna ieder bedrijfje heeft wel een eigen website en gewone post versturen doet bijna niemand meer. Al die losse papieren raakt iedereen namelijk alleen maar kwijt, maar als ze opgeslagen kunnen worden op de computer, zijn ze na een paar weken gemakkelijk terug te vinden. Zeker als u gebruik maakt van usbsticks.

Ook voor diëtisten zijn er een heleboel mogelijkheden om met de tijd mee te gaan. Een eigen website heeft u waarschijnlijk al, en ook doet u waarschijnlijk veel meer via e-mail dan via de post. Maar hoe geeft u de voedingsadviezen mee aan uw cliënten? Misschien heeft u er al eens aan gedacht dat op een andere manier te doen dan gewoon op een A4-tje. Misschien heeft u zelfs al eens gedacht aan een USB-stick, maar was u niet precies op de hoogte van de oneindige mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Zo kunt u met behulp van een USB-stick uw cliënten heel veel informatie meegeven en uzelf promoten in één.

Bij usbstick.nl hebben wij een heleboel originele USB-sticks voor u in het assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een USB-stick in de vorm van een aardbei? Zo is het niet alleen een handig, maar ook nog eens een heel leuk weggevertje!

Bovendien kunnen onze professionele drukkers de USB-sticks voor u bedrukken met uw naam, zodat uw cliënt nooit zal vergeten wie hem dat leuke presentje ooit gaf. U zult altijd gezien worden als efficiënte diëtist die met de tijd mee gaat en de cliënt op nummer één zet. Wie wil dat nu niet? Kijk dus gerust even rond in ons assortiment te bedrukken USB-sticks en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uitgelicht

USB stick Square Card USB Stick Twist frosted Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36