Digitale mode: straal pure luxe uit met onze schitterende leren USB sticks

23-12-2013
usb stick leer.jpg

Het begint op de catwalks in Parijs, Milaan en New York: fashion, mode en haute couture. De kledingstukken, schoenen, sieraden en andere accessoires die daar gepresenteerd worden zijn voor velen onbetaalbaar. Gelukkig laten de goedkopere modehuizen zich door de top-ontwerpers inspireren en vinden de trends van de catwalk hun weg altijd wel naar de gewone kledingzaken. Zo is mode voor iedereen bereikbaar en kan iedereen er modieus bijlopen voor een zacht prijsje.

Leren usb sticks

Kleding is het middel bij uitstek om de buitenwereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Een zwarte outfit zegt vanzelfsprekend iets anders dan een outfit vol drukke kleuren en prints. Je bent wat je draagt, zou je kunnen zeggen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor kleding. Ook als we het hebben over relatiegeschenken is het belangrijk dat het geschenk past bij de aard en uitstraling van een bedrijf. Geen enkel bedrijf is namelijk hetzelfde. Voor ondernemers en bedrijven die exclusiviteit en luxe uitstralen zijn er tegenwoordig prachtige leren USB sticks. Bedrukt en wel zijn het echte eyecatchers!

Bedrukte usb sticks

Wanneer u als bedrijf bijvoorbeeld luxewagens of designmeubels verkoopt en een bijzondere USB stick zoekt om aan uw klanten en relaties te geven, dan zijn onze leren exemplaren een schot in de roos. Niet actief in de luxegoederen maar gewoon op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Ook dan is de leren USB stick uitermate geschikt! Afgewerkt met roestvrijstaal en leverbaar in meerdere kleuren leer vindt u altijd de bedrukte USB stick die u zoekt.

Omdat u natuurlijk extra op wilt vallen bedrukken wij de USB stick van uw keuze met uw logo of webadres. We kunnen het leer zelfs stansen waardoor de stick een nog luxere uitstraling krijgt. Blinddruk noemen we dat. De perfecte combinatie van design en functionaliteit!

Uitgelicht

USB stick Rode peper USB stick Square Card USB-stick Twist Recycle
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45