Digitale promotie met USB sticks

11-04-2011
Digitale-revolutie.jpg

We leven in een digitaal tijdperk waarin computers binnen de meeste beroepen centraal staan. De computers en vooral internet hebben een vlucht genomen waardoor er ontwikkelingen geboren zijn die men enkele tientallen jaren terug niet voor mogelijk zou hebben gehouden. Door de revolutie in het digitale tijdperk is het zelfs niet langer noodzakelijk om de stad in te gaan om kleren te kopen, je maakt gewoon gebruik van het internet en je kleren worden de volgende dag bezorgd. Geen lange rijen bij de pashokjes, geen irritatie omdat je de juiste maat of kleur niet kunt vinden, niet wachten bij de kassa en ga zo maar door.

Ook voor mensen die veel met documenten werken is de digitale revolutie een zegen. Neem accountants die voorheen grote hoeveelheden orders moesten vervoeren om vervolgens alle documenten stuk voor stuk door te gaan pluizen op zoek naar fouten. Tegenwoordig vervoer je al je gegevens gewoon via een laptop of nog makkelijker, je zet je gegevens gewoon op een USB stick.

Voor accountants zijn USB sticks ook een uitgelezen mogelijkheid om jaarverslagen bij klanten onder de aandacht te brengen en tegelijkertijd promotie toe te passen door de naam van het accountantskantoor op de USB stick te laten bedrukken.

Digiale reclame

Behalve de bekende manier van promotie met USB sticks door ze weg te geven met een bedrukking, zijn er nog meer mogelijkheden om op een digitale manier reclame te maken.

Usb sticks kunnen worden voorzien van digitale brochures met informatie over uw bedrijf of producten.

Een andere goede manier om een bedrijf op "levende" wijze te promoten met bewegende beelden is een bedrijfsvideo die producten, diensten en de nodige bedrijfsinformatie kan bevatten. Wij kunnen informatie en gegevens op USB sticks uploaden wat tot 10 mb gratis gedaan wordt voor u.

Uitgelicht

USB stick Gitaar USB Stick Twist Type C Mini USB stick London
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 4,63
8GB vanaf € 4,61
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13