Doe hondenliefhebbers een groot plezier met een USB stick bot

24-11-2013
usb stick bot.jpg

Uit recent onderzoek van een bekende datingsite is iets nogal opmerkelijks gebleken. Vrijgezellen die een golden retriever als huisdier hebben worden door alle deelnemers aan het onderzoek namelijk als het meest geschikt gezien om een relatie mee te beginnen. Maar liefst 85 procent van alle ondervraagden denkt er zo over, een ongelofelijk hoog percentage. Mensen met katten, vissen of een paard vallen ook in de smaak bij vrijgezellen, maar lang niet zo veel als mogelijke partners met een golden retriever. Vrijgezellen die een slang, rat of bulldog als huisdier houden worden het vaakst afgekeurd als mogelijk nieuwe vlam. Het maakt voor de liefde dus wel degelijk uit wat voor huisdier iemand heeft. Verder blijkt uit het onderzoek dat mensen graag tegen hun huisdier praten en dat een goede omgang met het huisdier vereist wordt van de eventuele toekomstige partner. In ieder geval weten we nu zeker dat mensen met een golden retriever geen bot vangen wanneer het op nieuwe relaties aankomt! Voor alle hondenliefhebbers – vrijgezel of niet – hebben we bij Usbstick.nl het perfecte relatiegeschenk voor u uitgezocht: de bedrukte USB stick in de vorm van een bot. Zo’n reclame USB stick kan geen hondenbezitter afslaan!


USB stick Bot. Leuk om te zien, handig in gebruik

Als bedrijf wilt u natuurlijk keer op keer op de proppen komen met een grappig en vooral origineel bedrukte relatiegeschenk. USB sticks zijn volgens ons natuurlijk een goede keus, maar er zijn er heel erg veel om uit te kiezen. Voor bedrijven die op wat voor manier dan ook met huisdieren te maken hebben, voor bedrijven in het medische spectrum, of voor organisaties in zorg en welzijn zijn de bedrukte USB sticks in de vorm van een botje een absolute must. Deze relatiegeschenk USB sticks zijn leuk om te zien, passen bij uw branche en zijn dankzij de originele vorm enorm handig in gebruik.


Een bedrukte USB stick zegt meer!

Wat de USB sticks van Usbstick.nl zo bijzonder maakt is dat we ze voor u bedrukken met uw logo, adres of iedere gewenste boodschap. Ook de USB stick Bot kan door ons op prachtige wijze worden bedrukt. Bovendien kan het botje in overleg in uw eigen huisstijl kleur geleverd worden voor een extra persoonlijk tintje. Bedrukte USB sticks zeggen op die manier meer dan een gewoon relatiegeschenk!

Uitgelicht

Houten USB stick Wood USB-stick Venice Recycle USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18