Doe maar gewoon..

19-03-2013
usbkluis-149.jpg

‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, luidt het bekende spreekwoord. En soms is dat ook gewoon zo. Misschien houdt u wel helemaal niet van al die poespas en geldt voor u de term nuttigheid. Kwaliteit en doelgericht gaat voor u misschien wel voor show en uiterlijk. Vergelijk het bijvoorbeeld met het Eurovisie songfestival, dat tegenwoordig ook meer show is dan dat er nog werkelijk goede muziek ten gehore wordt gebracht. Terwijl het in wezen toch om de kwaliteit van de muziek, zang en het nummer zou moeten gaan. Zo is het eigenlijk ook met een bedrukte USB stick, de grootste intentie van zo’n stick is dat het de gegevens goed moet beschermen.

Bij Usbstick.nl bent u ook aan het goede adres voor kwaliteit en nuttigheid. Heb belangrijkste dat de USB stick doet is het opslaan van bestanden en deze in goede staat behouden. Usbstick.nl heeft tal van standaard USB sticks, die hun doel goed verstaan. Bovendien zijn ook deze USB sticks goed om te bedrukken met uw bedrijfslogo. Daardoor laat u aan iedereen zien dat u voor goede kwaliteit staat en doelbewust bezig bent.

Verlies uw doel niet voor ogen en verras uw relaties met dit relatiegeschenk, dat al bijzonder is doordat ieders gegevens goed beschermd zullen worden. Daarnaast zal ook op deze standaard USB sticks uw logo prima opvallen, waardoor uw naam ‘gewoon’ overal bekend wordt. Kwaliteit voor uw relaties, maar ook voor u. Doe dus maar gewoon, dan doet u al gek genoeg!

Uitgelicht

Houten USB stick Wood Luxe USB memory pen Milaan USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28