Doorwerken tijdens de vakantie

30-03-2013
usbvakantie-157.jpg

Doorwerken tijdens de vakantie: u doet het waarschijnlijk liever niet. U wil genieten van leuke restaurantjes, zwemmen in het meer, de helling af skiƫn, of gewoon lekker luieren. Maar soms kan het niet anders, en dan moet dat ene belangrijke project of werkstuk toch nog afgemaakt worden. Ook al is de vakantie geboekt!

Het is misschien wel onhandig met een laptop te sjouwen, en die mee te nemen boven op een koude Alpentop of aan het zanderige strand van Marbella. De omstandigheden zijn er niet echt naar en u kunt bovendien uw bagageruimte wel beter gebruiken. En dan hebben we het nog niet eens over het gevaar om de laptop ergens in de trein of op een luchthaven te vergeten! Zie hem dan maar weer terug te krijgen.

Gebruik daarom liever een usb-stick om uw belangrijke werk mee te nemen naar het vakantieadres. Op die manier heeft u de stukken altijd bij de hand, en kunt u er in de kleine uurtjes stiekem nog even aan werken. Op welke computer dan ook, zonder dat het moeite kost. Want een memory stick past in ieder geval in een jaszak, en soms zelfs in een portemonnee. Gerust en makkelijk reizen met uw documenten onder handbereik!

In de webwinkel van usbstick.nl vindt u allerlei voordelige mogelijkheden voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Van klassieke, serieuze modellen tot de vorm van een olijke mannetje, en alles wat er tussen zit. Vergelijk de formaten met elkaar op de site, en stel uw vraag in de FAQ-sectie voor het antwoord op alle technische vragen die u mogelijk nog heeft.

Een usb-stick is veilig, voordelig, en vederlicht om mee te nemen! Neem contact met ons op voor een offerte op maat en een vrijblijvend drukvoorstel. Ons ervaren verkoopteam zit voor u klaar op telefoonnummer 0315-6321515 (Stravers Promotions). Neem de proef op de som en zie wat usbstick.nl kan betekenen voor uw bedrijf.

Uitgelicht

Gerecyclede papieren USB stick Recycle USB stick Pilato Ronde ECO USB-stick
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36