Dubbelgangers

06-03-2013
usbmetlogo-136.jpg

Dubbelgangers. Ook standaard usb sticks lijken allemaal op elkaar. Zorg dat uw werknemers ze uit elkaar houden door de sticks te voorzien van opdruk.

In organisaties is een huisstijl belangrijk. Veel artikelen in organisaties en bedrijven zijn dan ook voorzien van een bedrijfslogo. Hiermee wordt het bedrijf herkenbaar en straalt het eenheid uit. Een nadeel van zo veel standaard artikelen is uiteraard dat ze op elkaar lijken en zo nog wel eens door elkaar gehaald worden. Door uw bedrijfsartikelen, zoals USB sticks, niet alleen te voorzien van een bedrijfslogo maar ook een andere opdruk toe te voegen, worden ze beter herkenbaar voor de eigenaar. Hiervoor kunt u terecht bij Usbstick.nl!

In veel organisaties is het normaal dat werknemers een kantoor delen. Omdat er vaak gebruikt wordt gemaakt van standaard artikelen, zoals mokken, pennen en USB sticks, kan dat nogal eens onhandig zijn. Vooral USB sticks zijn klein en kunnen gemakkelijk door de verkeerde persoon meegnomen. Daarnaast zijn USB sticks natuurlijk erg handig en worden ze regelmatig gebruikt. Het is dan ook helemaal niet praktisch als elke werknemer dezelfde USB stick heeft. Het is moeilijk te achterhalen van wie de stick is, als er bijvoorbeeld een op een ander bureau terecht is gekomen. De stick moet dan eerst in de computer of laptop worden gedaan om te controleren van wie de bestanden zijn die erop staan. Dat kost onnodig veel tijd en een USB stick kan bovendien persoonlijke of vertrouwelijke bestanden bevatten. Dit wordt natuurlijk helemaal vervelend als een werknemer een USB stick van een ander heeft meegenomen en hier thuis pas achterkomt.

In veel bedrijven en organisaties is dit soort gepruts niet gewenst en kost het te veel tijd en geld. Een uitstekende oplossing is om de USB sticks te laten bedrukken. Dat wordt meestal al gedaan, met het bedrijfslogo. Kiest u er nu eens voor om bijvoorbeeld de naam van de werknemer op de stick te drukken, een nummer of een ander persoonlijk herkenbare opdruk. Hiermee voorkomt u verwarring onder werknemers en worden standaard USB sticks persoonlijk en specifiek! Wilt u geen persoonlijke USB sticks, dan blijft het uiteraard altijd mogelijk om voor USB sticks te kiezen met een opdruk naar uw wens.

Uitgelicht

Full colour USB stick Doming Houten memorystick Wasknijper USB stick Nekkoord
     
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74