Dun, dunner, dunst met onze Mini USB sticks

23-09-2013
mini-usbsticks-209.jpg

Als het aankomt op ontwikkelingen op digitaal gebied dan kunnen we twee belangrijke trends ontwaren. Aan de ene kant zien we dat tech-producten steeds groter worden. HD- tv’s (en binnenkort zelfs Ultra HD-tv’s) worden steeds groter qua scherm. Ook smartphones worden meer en meer uitgerust met steeds grotere schermen. Dit doen fabrikanten omdat de gebruiksvriendelijkheid en de kijkervaring zo worden verbeterd. Aan de andere kant zien we een beweging naar steeds compactere producten. Er worden mini-varianten van tablets uitgebracht en laptops worden steeds platter en kleiner. Een ander uitvloeisel van de hang naar klein en compact is het onlangs onthulde dunste toetsenbord ter wereld. Het toetsenbord is slechts 0,49 millimeter dik en werkt met een flexibel draadloos touchscreen. Het ding is geschikt voor pc’s en laptops maar ook voor tablets en is daarmee multifunctioneel. Dit revolutionaire stukje techniek komt naar verwachting over een jaar op de markt. Geheel in lijn met ‘hoe kleiner, hoe beter’ hebben we bij Usbstick.nl ook een staaltje moderne techniek in ons assortiment: de zogenaamde Mini USB sticks. Perfect voor wanneer u kleine, bedrukte USB sticks wilt weggeven als relatiegeschenk.

Bedrukte mini USB sticks met maximaal resultaat


Alle Mini USB sticks die we voor u hebben geselecteerd zijn klein van stuk maar groots qua prestaties. Met een maximale opslagcapaciteit tot wel 16GB staan ze net als hun grote broers voor uw klanten klaar om allerlei bestanden veilig en snel te kunnen opslaan. Of u nu gaat voor de Mini USB stick Litra, de Mini USB stick Twister of de Mini USB stick Shuffle, ieder model is klein maar fijn! Handig in gebruik dankzij hun doordachte design en stuk voor stuk goedkope USB sticks, zodat ze ook prijstechnisch zeer aantrekkelijk zullen zijn voor u als bedrijf. Een Mini USB stick met maximaal resultaat dus, zeker wanneer u de sticks van uw keuze laat bedrukken met uw logo. Model Litra is zelfs te graveren met uw logo voor een luxe look.

Diverse kleuren te bedrukken usb sticks


De handzame bedrukte USB sticks zijn bovendien leverbaar in diverse prachtige kleuren zodat u de kleur kunt kiezen die het beste bij u en uw logo past. U kunt uw klanten en relaties kortom verblijden met een ontzettend handig en zeer modern usb relatiegeschenk. Wanneer ze eenmaal met de Mini USB sticks hebben gewerkt willen ze nooit meer anders. Uw bedrijf profiteert hier natuurlijk van want uw logo blijft zo jarenlang bij uw klanten op hun bureau of werkplek zichtbaar!

Uitgelicht

Mini USB stick Twister USB stick Coin Card
   
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52