Een USB-stick als kerstgeschenkje

09-12-2013
aardbei.jpg

Kerst is de tijd van het jaar om de mensen in je omgeving te laten weten dat je om ze geeft. Dat gebeurt bijvoorbeeld door het geven van cadeautjes met een kerstboodschap. Een bedrukte USB-stick is een verassend leuk kerstgeschenk. De dataopslag kunt u namelijk helemaal volzetten met digitale cadeaus.

Ludieke usb kerstpresentjes

De USB-stick in de vorm van een hartje of, nog zoeter, de aardbei is een geweldig grappige USB die u cadeau kunt doen aan uw partner. De sneeuwpop, de kerstman en kerstvrouw zijn unieke USB sticks vermomd als echte kerstfiguren. Zo wordt een saai, rechttoe rechtaan kantoorartikel tot een ludiek presentje. Ideaal om rond kersttijd cadeau te doen aan collega’s of zakelijke relaties.

Een echt usb verrassingspakket

Maar wat zo geweldig is aan USB sticks: u kunt de dataopslag gebruiken om de ontvanger van veel meer te voorzien dan de stick alleen. Zet er bijvoorbeeld een paar leuke (kerst)films op, en u geeft eigenlijk films cadeau. Ook kunt u met de USB-stick e-books cadeau doen. Of maak een digitaal fotoalbum, een muziekspeellijst of iets anders persoonlijks, en zet deze op het cadeautje. Een USB-stick kan zo een echt verrassingspakket zijn.

Vrolijk kerstfeest met bedrukte usb sticks

De USB sticks op usbstick.nl zijn bovendien te bedrukken naar wens. Dat betekent dat u uw naam, de naam van het bedrijf of zelfs het bedrijfslogo op de sticks kunt laten bedrukken. Professionele relatiegeschenken dus, die bedrukte USB sticks. In een grappige vorm en voorzien van digitaal kerstmateriaal en cadeautjes, is het zelfs het ideale kerstcadeau. Voor alle mensen die u met dit feest wilt laten weten dat u om ze geeft. Of u dat nu op een zakelijke, of hele persoonlijke manier bedoeld. Vrolijk kerstfeest!

Uitgelicht

USB stick Gitaar USB stick Champagnekurk USB-stick Twist Recycle
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45