Een USB stick in hartvorm tijdens Valentijn

30-01-2014
usbvalentijn-152.jpg

De februarimaand is alweer aangebroken, en dat betekend Valentijn! Iedereen denkt wel aan iemand met Valentijn, of dat nu een nieuw ontstane liefde is, uw partner die u al jarenlang door dik en dun steunt, die vrienden die zoveel leuke momenten in uw leven hebben gebracht of uw familie, Valentijn brengt in iedereen een warm gevoel naar boven! En in dat plaatje passen geschenken als usb sticks.

Geef een usb stick in hartvorm

Maar naast alle familieleden, relaties en vrienden zijn er natuurlijk ook nog de klanten en werknemers! Wilt u als bedrijfsleider uw liefde aan deze belangrijke relaties bekennen? Geef ze een USB stick in hartvorm cadeau!

Natuurlijk worden deze USB-sticks met een gezonde dosis humor gegeven en ontvangen, maar dat neemt niet weg dat het een eerste plaats een glimlach op het gezicht van de ontvanger (en gever) laat verschijnen! Daarnaast kunt u bij usbstick.nl de hartvormige USB-sticks gratis laten bedrukken aan één zijde (en in één kleur). Wilt u van die bescheiden glimlach een bulderende lach maken? Verzin een creatieve tekst en laat deze op het hart drukken!

USB sticks bedrukken

Ook zijn deze hartvormige USB-sticks (naast de enorm praktische aard) een geweldig marketingmiddel. Bedruk de sticks met uw bedrijfsnaam of logo en geef ze weg aan potentiële klanten op Valentijnsdag! Zet op de bedrukte USB sticks een kort promotieberichtje (als Word document bijvoorbeeld) van uw bedrijf, met daarin uw website of contactgegevens opgenomen. Cupido zorgt voor de rest, want met een hartvormige USB-stick uit de categorie usb stick specials vindt u gemakkelijk een “match made in heaven”! En waarom genoegen nemen met één, als heel Europa in de ban van Valentijnsdag is?

Uitgelicht

USB stick Shirt Laptopset met USB stick Aluminium USB stick Cem
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,01
2GB vanaf € 4,63
8GB vanaf € 4,61
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21