Een USB-stick in je pen; handig!

31-12-2013
laserpointer-01.jpg

Digitaal en ‘niet-digitaal’ gaan hand in hand, in ieder geval als het aankomt op de USB-sticks van USB-stick.nl. Kijk maar eens naar onze USB-stick pennen! Deze pennen zorgen ervoor dat u altijd datgene bij de hand heeft om aantekeningen over te nemen; digitaal of ‘handgeschreven’.

USB stick pennen

De USB-stick pennen zijn gemakkelijk te gebruiken als pen, of als USB-stick. Door de pen ‘uit elkaar te halen’ komt namelijk een USB-stick te voorschijn. Handig om bestandjes van collega’s mee over te zetten of bijvoorbeeld foto’s altijd bij de hand te hebben. Heeft u uw USB-stick even niet nodig, dan gebruikt u hem gewoon als pen. Deze pennen van USB-stick.nl zijn allemaal erg stijlvol. U zult dus zeker geen flater staan door deze praktische pennen te gebruiken. Sterker nog, zulke pennen zijn prima als relatiegeschenk weg te geven! Een pen is altijd al een populair geschenk, maar in combinatie met de USB-functionaliteit maakt van dit product ineens weer een origineel en moderne gift. En dan kunt u deze pennen ook nog eens laten bedrukken met uw boodschap, bedrijfsnaam of website adres. Ideaal dus. Op de USB-stick zet u alvast een PDF-folder, filmpje of andere digitale boodschap voor uw zakelijke relatie.

USB laserpointer

De USB-stick pennen zijn in het bijzonder ideaal voor elke vergadering waarbij u een powerpoint- of keynote-presentatie wilt geven. De presentatie zelf zet u op de USB-stick en stopt u in de vergaderzaal zo in de computer. Met de ingebouwde laserpointer (‘USB pen laserpointer’) geeft u met het grootste gemak de presentatie, en reactie’s, vragen en opmerkingen van uw publiek noteert u vervolgens met de pen. Dat alles in één tool; makkelijker wordt het niet!

Uitgelicht

Houten USB stick Wood USB pen Laserpointer USB Stick Classic
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36