Een creditkaart die iedereen kan aanvragen

01-02-2013
creditcardusb-103.jpg

Het krijgen van een creditcard is aan steeds meer voorwaarden verbonden. Er zijn vaak strenge inkomens-, leeftijds- en kapitaaleisen, vooral bij de kaarten waarmee grote, dure aankopen mogelijk zijn. De usb creditcard van Usbstick.nl kent echter helemaal geen voorwaarden!

Een creditcard is een pasje, waarmee je kunt winkelen ‘op krediet’. De creditcardmaatschappij betaalt je boodschappen, maar jij betaalt het geld later aan de maatschappij terug. Het gebruik van de creditcard is duurder dan bijvoorbeeld je pinpas, en bovendien is elke aankoop eigenlijk een soort lening. Je moet soms dus ook rente betalen. Toch heeft bijna iedereen een creditcard.

In het buitenland kan het namelijk voorkomen, dat je alleen met een creditkaart kunt betalen. Als je online spullen koopt, zul je zeker op buitenlandse sites ook vaak met je creditkaart moeten betalen. App’s kopen voor je smartphone gaat ook vaak met je creditcard. Bovendien zijn je creditcard gegevens soms nodig voor een bepaald lidmaatschap. Het krijgen van een creditkaart is echter aan steeds meer voorwaarden verbonden. Want net zoals bij ‘echte’ leningen, wil de bank en/of creditcardmaatschappij er namelijk wel zeker van zijn, dat ze hun geld wel weer terug krijgen.

Usbstick.nl heeft echter een ‘creditcard’ voor iedereen. De ‘USB stick Creditcard’ is een bankpasje, waar een USB chip inzit. Die kunt u er gemakkelijk uithalen, zodat u hem kunt gebruiken voor allerhande bestandsoverdracht. Deze USB is gemakkelijk mee te nemen in elke portemonnee. De pasjes zijn volledig naar wens te bedrukken, bijvoorbeeld ook met een streepjescode. Ideaal dus voor iedereen, en dat zonder enige inkomens- of leeftijdseis!

Uitgelicht

USB stick gloeilamp Multitool geheugenstick USB stick Pilato
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36