Een digitaal visitekaartje

20-01-2013
usb-88.jpg

U heeft een eigenzinnig reclamebureautje uw huisstijl laten opmaken, een flitsende fotograaf mooie zwart-wit foto’s laten maken van uw pand en een marketingcommunicatie bureau de strategie laten uitzetten voor de middenlange termijn. Het devies is dat er in deze lastige tijd de focus vooral zou moeten liggen op het aanboren van nieuwe klanten en potentiële afzetmarkten: acquisitie. Het inkopen en weggeven van een premium is daarmee niet top of mind. Low-cost en effectief is wat u zoekt. Dan kunnen wij u iets aanbieden wat u én inkoopt én weggeeft maar wat weldegelijk rendement oplevert.

Het aangezicht van uw onderneming is met dit digitale tijdperk toch wel uw website. Objectiviteit maakt dan plaats voor subjectiviteit zodra de landingspagina klaar is met laden. U heeft daarmee ook nog een internetmarketing bureau gevraagd te kijken naar uw positie in de zoekresultaten met als gevolg dat wanneer u ‘aardappelen’ ingeeft uw naam bovenaan staat, en dat terwijl u een importeur van homeopathische middelen bent. Met ander woorden, u gaat met frisse zin en fanatisme 2013 in. Een eenvoudige doch doeltreffende, bedrukte USB stick was echter nog niet bij u opgekomen.

Want nadat men uw website heeft gevonden en geïnteresseerd is geraakt in uw producten zullen zij met u in contact willen komen. In plaats van dat u ze dan een brochure geeft kunt u bijvoorbeeld ook een 16grams USB stick bedrukt met uw bedrijfsnaam en logo opsturen. Hierop staat een autorun programma met uw catalogus, zelfhulp software toegesneden op uw klant en horend bij uw branche maar ook een bedrijfspresentatie is heel goed mogelijk. Data opslag tot 5MB zetten we er kosteloos voor u op.

Maar ook wanneer u vaak op beurzen te vinden bent dan weet u hoe moeilijk het kan zijn een voet tussen de deur te krijgen. U bent onder de juiste doelgroep en dit is het moment waarop het aas uitgegooid moet worden. Kies dan voor een digitaal visitekaartje via een USB stick; een bedrijfspresentatie. Hiermee heeft u iets unieks wat niet zomaar weggegooid word, men op z’n minst zal herbruiken en eenmaal bedrukt prijken uw bedrijfsnaam en logo er op. Onze definitie van een give-away met rendement.

Uitgelicht

Luxe USB memory pen Milaan Mini USB stick Twister USB stick Nekkoord
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61