Een eigen zaak; tijd voor promotie!

27-01-2013
usbchampagnekurk-98.jpg

Dit is de dag waar u al die jaren van gedroomd hebt; de dag waar u naartoe geleefd hebt; de dag waar u kosten noch moeite voor heeft gespaard om deze dag te kunnen meemaken: de dag waarop u uw eigen zaak opent. De droom van elke potentiële ondernemer.
Bij de opening van uw eigen zaak komt natuurlijk heel wat kijken. Want hoe zorgt u er nu voor dat uw naamsbekendheid vergroot wordt?

Nu kunt u uiteraard gebruik maken van de traditionele middelen om reclame te maken voor uw firma. Maar algemeen bekend is dat juist de originele en bijzondere vormen van promotie langer blijven hangen bij de consument. Wat dacht u bijvoorbeeld van een USB-stick als premium, waarop u uw bedrijfspresentatie kunt zetten en zo promotie maakt voor uw bedrijf!

Het kan een goed idee zijn om op de dag van de opening van uw bedrijf de toeschouwers een USB-stick aan te bieden in de vorm van een champagnekurk. Zo blijft u in het feestelijke thema van die dag en biedt u ook nog eens een uitstekende vorm van promotie.  Ook worden dergelijke geschenken op prijs gesteld door de (potentiële) klant en kunt u als ondernemer een blijk van waardering geven vanwege het feit dat ze aanwezig zijn bij de opening van uw zaak. 

Usbstick.nl helpt u desgewenst bij het maken van uw eigen USB-stick. U kunt er een presentatie naar wens op laten zetten, zodat de consument onmiddellijk weet waar uw bedrijf voor staat. En u kunt de stick natuurlijk laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Overal waar de ontvangers van deze bedrukte USB-stick heen zullen gaan, zal uw bedrijfslogo zichtbaar zijn waardoor uw naamsbekendheid wordt vergroot.

Kijkt u dus eens rond in het assortiment van usbstick.nl en bekijk de vele mogelijkheden die er zijn om ervoor te zorgen dat uw zaak binnen no-time gaat knallen! Met een usb stick in de vorm van een champagnekurk moet dat in elk geval gaan lukken.

Uitgelicht

Mini USB stick Twister USB stick Vliegtuig Aluminium USB stick Cem
     
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57