Een goed(koop) relatiegeschenk?

27-01-2011
present2.jpg

Het is weer bijna zover: Carnaval. Het feest waarbij gehost en gedronken wordt en dat vooral ook zijn bekendheid dankt aan de grote, kleurrijke optochten. Traditiegetrouw gaat u met uw gezin naar de binnenstad om te genieten van de feestelijkheid en om alle praalwagens te bewonderen. Al snel na aanvang van de optocht krijgen uw kinderen de eerste sleutelhangers en snoepjes toegeworpen. Daar blijft het echter niet bij, want ook u wordt voorzien van flesopeners en voorgedrukte ballonnen. Al die gratis gadgets zijn leuk. Ja toch?

Klein en lichtgewicht

Goedkope relatiegeschenken zijn ideaal om op grote schaal uit te delen. Niet alleen op feestdagen, maar ook tijdens beurzen, congressen of seminars. De zoektocht naar een betaalbaar en representatief relatiegeschenk voor uw bedrijf is lastig. Een USB stick kan de ideale uitkomst zijn. Niet alleen erg trendy, maar vooral ook klein en lichtgewicht: ideaal om uit te delen of per post te verzenden. Alle USB sticks uit onze collectie zijn geschikt om te bedrukken, waardoor ze uitstekend kunnen dienen als promotiemateriaal. Wilt u ervoor zorgen dat uw relaties nog meer te weten komen over uw bedrijf? Wij plaatsen graag uw persoonlijke data voor u op de sticks, bijvoorbeeld uw bedrijfsinformatie of een powerpointpresentatie.

Best verkochte modellen

Door al zijn voordelen is het niet verwonderlijk dat de USB stick één van de best verkopende relatiegeschenken is. De meest verkochte USB sticks uit deze prijsklasse zijn de Sanny en de Twist. Deze laatste stick is daarnaast ook op zeer korte termijn leverbaar: binnen één week.

Uitgelicht

USB pen Laserpointer USB stick Shirt USB stick Wijnkurk
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53