Een kind kan de was doen met een verrassende houten USB stick

02-02-2013
wasknijperusb-104.jpg

Er zijn zo van die uitvindingen die we wekelijks of soms zelfs dagelijks gebruiken, zonder dat we stilstaan bij het bijzondere karakter ervan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de wasknijper? Dit kleine voorwerp is onmisbaar in ieder huis. De wasknijper werd in 1853 uitgevonden door David M. Smith en bracht een bescheiden huishoudelijke revolutie teweeg. Het ophangen van onze schone was gaat dankzij de uitvinding van meneer Smith beter dan ooit tevoren. Hoe doodgewoontjes een wasknijper ook is, zonder deze kleine krachtpatser zou ons leven er zonder twijfel anders uitzien. Als we Wikipedia erop naslaan is een wasknijper “een huishoudelijk artikel dat als hulpmiddel dient bij het ophangen van wasgoed”. Vandaag de dag is de wasknijper echter ook de digitale wereld binnengetreden met de USB stick uitgevoerd als houten knijper!

Omdat iedereen de klassieke wasknijper kent springt een USB stick vermomd als knijper meteen in het oog. Het is daarom een verrassend geschenk voor beurzen en manifestaties, waar bezoekers doorgaans overladen worden met saaie, kleurloze USB sticks. Met een wasknijper USB stick valt uw bedrijf dus gegarandeerd op, zeker omdat de USB stick ‘groen’ en dus milieuvriendelijk is. Ook als kleinigheidje voor uw vaste klanten en relaties is de ‘digitale’ wasknijper een uitstekende keuze. Eenvoudig in gebruik en duurzaam: een kind kan dus de was doen!

Ga voor grappig, verrassend en groen en kies voor een USB stick in de vorm van een wasknijper. Uiteraard kunnen wij de sticks bedrukken of graveren met uw logo of reclameboodschap. De USB stick wordt zo een onvergetelijk relatiegeschenk dat jaren gebruikt zal gaan worden!

Uitgelicht

Custom made USB sticks USB geheugenstick Spuit USB stick Manja
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36