Een koekje van eigen deeg

29-01-2013
usbkoekje-100.jpg

Het jaar 2013 is alweer een aantal weken aan de gang. Veel Nederlanders hebben zich aan het einde van het vorige jaar allerlei dingen voorgenomen in het kader van ‘goede voornemens.’ Veel voorkomende goede voornemens zijn bijvoorbeeld stoppen met roken of beginnen met sporten. Maar ook gewicht verliezen scoort hoog op de ranglijsten. De voornemens zijn er dus wel, maar die voornemens nakomen? Dat is andere koek.

Heeft u zich ook voorgenomen minder te gaan snoepen en voortaan van snoepjes, koekjes en andere lekkernijen af te blijven? Bij usbstick.nl hebben we al die lekkere koekjes gebruikt als inspiratie voor iets heel anders: een usb relatiegeschenk of promotiemiddel. Wij maakten koekjes van eigen deeg en ontwierpen een USB stick in de vorm van twee biscuits met chocolade ertussen. Deze USB sticks zullen bij uw relaties waarschijnlijk als warme broodjes over de toonbank gaan, aangezien iedereen er wel eentje kan gebruiken en ze er erg leuk en origineel uitzien.

We kunnen de USB sticks bovendien voor u bedrukken, zodat u uw bedrijf maximaal promoot bij uw relaties of potentiƫle relaties. Want het enige geschenk dat leuker zou zijn dan dit USB stick, is een bedrukt USB stick, met de naam of het logo van uw bedrijf erop. Vooral als u daarbij bedenkt dat de kwaliteit van het product niet achteruit gaat en dat het USB stick er na bedrukken nog minstens even mooi uitziet als daarvoor.

Dit bedrukte USB stick koekje gaat er bij uw relaties waarschijnlijk in als koek en zal uw bedrijf dan ook alleen maar populairder maken. Waar wacht u nog op?

Uitgelicht

Houten USB stick Boek USB stick Camera USB stick Vliegtuig
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69