Een nieuw usb budget voor het nieuwe jaar

27-12-2013
budget.jpg

Een nieuw jaar staat voor een frisse start. Nadat de gebruikelijke gelukwensen zijn uitgewisseld, gaan bedrijven vol goede moed aan de slag. Goede voornemens worden omgezet in gloednieuwe plannen die het bedrijf efficiënter én winstgevender moeten maken. Bij dergelijke ideeën hoort natuurlijk ook een nieuw budget. Een deel hiervan wordt altijd aan marketingactiviteiten besteed, omdat deze nu eenmaal cruciaal zijn voor het promoten van een bedrijf. Wilt u uw naamsbekendheid uitbreiden en uw klinkende reputatie wereldkundig maken, dan is het uitvoeren van een effectief promotiebeleid essentieel. Trek daarom zeker een budget uit voor het weggeven van relatiegeschenken. Deze kunnen, mits zij voorzien zijn van een opvallende bedrukking, prima worden ingezet als promotiemiddelen voor uw bedrijf. Het is verstandig om de inkoop van relatiegeschenken vast aan het begin van het jaar in te plannen, zodat u uw reclamedoelen zeker zult behalen. Daarom is het belangrijk om allereerst te bepalen wat voor soort relatiegeschenk u het liefst weggeeft. Heeft u al gedacht aan bedrukte USB sticks? Deze worden op dagelijkse basis gebruikt en zijn om die reden uitermate geschikt om weg te geven als promotioneel relatiegeschenk!

Bedrijfspromotie met bedrukte USB sticks

Uw naamsbekendheid zal in een rap tempo groter worden als u kiest voor bedrukte USB sticks als relatiegeschenk. Omdat een USB stick vaak tevoorschijn wordt getoverd voor het maken van een back-up of voor het ‘vervoeren’ van een PowerPointpresentatie, zal uw bedrukking met grote regelmaat in het oog springen. Zo worden uw relaties én hun zakelijke contacten vrijwel iedere dag aan uw bedrijf herinnerd. Een beter vorm van reclame bestaat bijna niet!

Voor welke te bedrukken USB stick kiest u?

Bij usbstick.nl kunt u een groot assortiment bekijken aan te bedrukken USB sticks. Deze zijn beschikbaar in allerlei soorten, maten en kleuren. Wilt u uw promotionele relatiegeschenk extra laten opvallen? Dan zijn de bijzonder vormgegeven USB stick specials wellicht iets voor u!
Voor welke bedrukte USB stick u ook gaat, u kunt altijd rekenen op een kwalitatief product en een professionele bedrukking. Daarnaast zorgt usbstick.nl ook voor een vlekkeloze service!

Uitgelicht

Houten USB stick Potlood USB stick Champagnekurk Bamboe USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53