Een nieuwe manier van reclame maken

04-01-2011
nieuwe-reclame-methode.jpg

Om reclame te maken voor uzelf of voor uw bedrijf zult u vast weleens gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheden om te adverteren in (regionale) dagbladen en/of weekbladen of op het door ons allen zo goed bezochte internet. Bent u echter op zoek naar een originelere methode, dan kan usbstick.nl u wellicht helpen!

Wij zijn marktleider op het gebied van USB sticks als relatiegeschenk en beschikken daarom als groothandel over vele verschillende modellen.

USB STICK ALS PROMOTIEMATERIAAL

Een USB stick is behalve een erg leuke gadget, ook ontzettend handig vanwege zijn mogelijkheid om al uw belangrijke gegevens en bestanden veilig op te slaan. Daarnaast leent een onze kleine alleskunners zich uitstekend voor bedrukking en kunnen vele modellen volledig in uw eigen huiskstijlkleuren worden gemaakt. Dit maakt dat er een ultieme manier is van reclame maken.

Ze zijn klein en lichtgewicht en kunnen om die reden eenvoudig worden verspreid als relatiegeschenk. Om ervoor te zorgen dat u zich nog meer kunt onderscheiden, hebben wij ook de mogelijkheid om een USB stick te laten maken in uw eigen ontworpen vorm, de zogenoemde Custom made USB sticks. Niet alleen zullen uw relaties keer op keer herinnerd worden aan uw bedrijf, ook het oog van derden zal op deze originele geheugenstick vallen.

PERSONALISEREN VAN DE USB STICKS

Wanneer u uw keuze heeft kunnen maken uit onze modellen, bieden wij u de mogelijkheid om de USB stick in onze eigen, moderne drukkerij te voorzien van uw eigen logo of persoonlijke boodschap. Doordat wij beschikken over deze drukkerij, kunnen wij de levertijden relatief kort houden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw data te dupliceren. U kunt er bijvoorbeeld voorbeeld voor kiezen om uw bedrijfsinformatie, reclameboodschap of bedrijfspresentatie te laten plaatsen.Hierdoor zullen uw relaties te allen tijde terug kunnen kijken op de door u verkregen informatie.

Wanneer u nog meer vragen heeft over het inzetten van een USB stick als reclamemateriaal en de daarbij behorende mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Uitgelicht

USB stick Mini Card Paris USB pennen met usb stick Laptopset met USB stick
     
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65