Een ode aan hulpverleners en mantelzorgers

24-07-2013
zorg-usbstick-183.jpg

In de zorg en de hulpverlening lopen tienduizenden mensen rond die, betaald maar ook onbetaald, ontzettend goed werk verrichten. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat mensen verzorgd worden, maken schoon bij mensen die slecht ter been zijn en doen een boodschapje voor mensen die dat niet meer kunnen. Daarnaast zorgen ze voor een stukje geestelijke ondersteuning in de vorm van een praatje en een luisterend oor en verzorgen ze activiteiten voor mensen zonder vaste dagbesteding. Wilt u deze mensen als bedrijf een warm hart toedragen, denk dan eens aan bedrukte usbsticks als bedankje.


Een bedrukt bedankje voor hulpverleners

De regering wil tegenwoordig steeds meer stimuleren dat hulpbehoevende mensen eerst een beroep doen op mantelzorgers, vrienden, buren en familie en dan pas op het zorgstelsel. Dit zorgt voor meer zelfredzaamheid en scheelt ook in de zorgkosten. Vroeger was het niet meer dan normaal dat we zelf voor onze ouderen zorgden. Nu vertrouwen we op professionals, terwijl het goed is als we hen juist bijstaan in het uitvoeren van hun werk. Enfin.. met behulp van hulpverleners -in welke vorm dan ook- kunnen mensen uit hun sociale isolement komen en wordt mogelijk hun kwaliteit van leven verhoogd. Met alle positieve effecten van dien natuurlijk.

Hoe dan ook.. Om een ode te brengen aan alle hulpverleners en mantelzorgers in ons land kunt u denken aan een mooi bedankje/ relatiegeschenk in de vorm van een bedrukt USB stick poppetje. Een bedrukt relatiegeschenk met een menselijk gezicht.


Usb sticks in de vorm van een poppetje

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook de USB stick Dude, een grappig poppetje verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waaronder een arts, een verpleegster en een operatie-assistent. Ook de Ball USB People zijn hartverwarmend: leuke poppetjes met een overdreven groot hoofd. Elke stick kan bedrukt worden met uw logo en is daarmee een leuk promotiemiddel.

Welke stick uit de categorie usb stick specials u ook kiest, de lieve poppetjes bevatten een degelijke USB stick en zijn zeer geschikt voor het weggeven in de zorg en het welzijnswezen. Steek alle hulpverlenings-kanjers een hart onder de riem met deze menselijke, bedrukte USB sticks!

Uitgelicht

USB stick Creditcard USB pen Elegance USB stick Gitaar
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53