Een subtiel maar krachtig relatiegeschenk: de bedrukte USB stick

29-09-2013
usb stick twist-211.jpg

Eén van ’s werelds eerste digitale opslagapparaten bestond uit een loodzware kast van twee bij twee meter met een opslagcapaciteit van 5 megabyte, een hoeveelheid die gelijkstaat aan één enkel mp3’tje. De harde schrijf werd ontwikkeld door het bekende computerbedrijf IBM en woog ruim een ton. Men had destijds een flinke vrachtwagen nodig om het ding te vervoeren. Het was een voor die tijd – we spreken over 1956 – revolutionaire uitvinding. In bijna zestig jaar tijd is er, als we op deze extreme harde schrijf terugkijken, flink wat veranderd. Niemand had in 1956 kunnen denken dat we nu allemaal een pc, een laptop en (bijna allemaal) een smartphone hebben. Maar zonder de uitvinding van de harde schrijf hadden we al deze dingen misschien niet gehad. Het is overigens vreemd om te bedenken dat we tegenwoordig rondlopen met piepkleine USB sticks waarop we meerdere gigabytes aan data kwijt kunnen. Die grote vrachtwagen is al lang niet meer nodig. USB sticks bedrukken en als bedrijf weggeven aan klanten en relaties is dankzij de lichtgewicht USB stick een geweldige promotiemanier.

Klein maar o zo krachtig: de USB stick Twist


De belichaming van de digitale revolutie waarin al onze apparaten steeds kleiner zijn geworden zijn wel de USB stick Twist en de USB stick New York. De Twist is met afstand de meest populaire reclame USB stick in ons assortiment. Met een soepele draaibeweging wordt de USB connector zichtbaar en wordt het kleinood een handig, flexibel en duurzaam opslagmiddel. De Twist is leverbaar in talloze prachtige kleuren en kan zelfs in de kleur van uw huisstijl worden geleverd. Mogelijkheden te over, ook qua opslagcapaciteit of data-uploading. De USB stick New York is dankzij een vernuftig klapsysteem enorm klein. Maar het blijft een echte krachtpatser. Vanzelfsprekend kunt u deze USB sticks bedrukken om ze te kunnen inzetten als relatiegeschenken. Dankzij het relatief grote drukoppervlak komen uw logo, adres of persoonlijke boodschap er duidelijk op te staan. Bedrukte USB sticks zijn het perfecte ‘visitekaartje’ voor u en uw bedrijf!

Bedrukte USB sticks; herkenbaar en handig!


Hoewel USB sticks doorgaans vrij klein zijn zullen uw klanten en relaties niet om uw logo heen kunnen. Zeker wanneer ze uw relatiegeschenk USB stick veelvuldig gaan gebruiken. En dit zullen ze zonder twijfel gaan doen, want de moderne mens kan tegenwoordig haast niet meer zonder USB stick. Op school en op het werk zijn ze sowieso onmisbaar om belangrijke documenten op te slaan, maar ook thuis zijn uw bedrukte USB sticks dagelijks in gebruik om bijvoorbeeld muziek, foto’s of films op te zetten. Een klein, maar graag gezien USB relatiegeschenk dus!

Uitgelicht

USB pen Elegance Gerecyclede papieren USB stick Recycle USB stick Coin Card
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65