Eerste kiekjes in de peuterspeelzaal

05-03-2013
usbfoto-135.jpg

Een open dag op de peuterspeelzaal is erg spannend. Vooral voor de nieuwe peuters. Ze komen in een nieuwe omgeving terecht en kijken hun ogen uit. Of ze klampen zich juist angstig en verlegen vast aan hun moeder. De ouders van de kinderen hebben ook veel te bekijken. Is deze school geschikt voor hun peuter?

Als medewerker van de peuterspeelzaal¬† probeert u het de peuters en hun ouders natuurlijk zo veel mogelijk naar de zin te maken. U leidt ze rond, laat de peuters spelen met het speelgoed en maakt een praatje met de vaders en de moeders. Sommige peuters worden ter plekke al ingeschreven. Een leuk moment: de peuters worden voor het eerst aan gemeld op een school. Het allereerste begin in hun schoolcarri√®re. Er worden dus vast ook wel foto’s gemaakt? Dan is het extra leuk om deze foto’s mee te geven aan de jonge kinderen en hun ouders!

Zet de gemaakte foto’s direct over op een standaard USB, en deel ze uit aan de ouders. Een leuke herinnering aan deze speciale dag. Ouders zullen de persoonlijke en moderne benadering erg waarderen. U geeft ze dus letterlijk een goed gevoel mee naar huis. Bij USBstick.nl bestelt u voordelig de meest geschikte USB-sticks. U kunt kiezen uit een zeer groot assortiment. Bovendien zijn alle USB-sticks te bedrukken met het logo of de naam van uw peuterspeelzaal. Zo werkt u dus stevig aan uw naamsbekendheid. Wanneer de stick jaren later nog gevonden wordt in huis, is direct weer duidelijk waar de stick vandaan kwam, en wat er op staat: de foto’s van de allereerste kennismaking met de peuterspeelzaal!

Uitgelicht

Houten USB stick Future met sleutelhanger USB Stick Twist Aluminium USB stick Cem
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57