Eigenzinnig en uniek met de USB stick Creditcard

13-11-2013
creditcard_usb.jpg

We willen vandaag de dag allemaal onszelf kunnen zijn. We willen laten zien dat we eigenzinnig en uniek zijn en dat we onszelf durven uiten en aan de wereld durven laten zien. Sommigen gaan hierin heel erg ver met bijvoorbeeld de gekste kapsels, tatoeages en piercings. Anderen doen het een beetje ingetogener met opvallende accessoires, eigenzinnige kleding en flitsende gadgets. Op wat voor manier we onszelf ook opdoffen of behangen met sieraden en dure spullen, iedereen is vrij om dit op zijn of haar eigen manier te doen. Ook voor bedrijven is het van groot belang om op te vallen en om een duidelijke eigen identiteit te hebben. Een krachtig beeld blijft hangen en zorgt ervoor dat mensen een bedrijf dus beter zullen onthouden. Een mooi logo, een bijpassende huisstijl en een mooi bedrijfspand zijn stuk voor stuk zaken die bij kunnen dragen aan de identiteit van een bedrijf of organisatie. Ook bedrijfskleding hoort hierbij. Een andere mooie manier om uzelf als bedrijf aan de buitenwereld te presenteren is door gebruik te maken van bedrukte relatiegeschenken. Een originele manier om dit te doen is de bedrukte USB stick creditcard. Een superplat hebbeding waarop uw logo en bedrijfsnaam zeker zullen stralen!

USB stick creditcard: nèt even iets anders

Door een bedrukte USB stick Creditcard weg te geven aan al uw klanten en relaties vergroot u in de eerste plaats natuurlijk uw bereik. Het leuke pasje fungeert namelijk als visitekaartje omdat het een groot te bedrukken oppervlak heeft. Uw logo, adres en andere gegevens passen met gemak op deze reclame USB sticks. Doordat het naast een visitekaartje uiteraard ook een volledig functionerende USB stick met de nieuwste chip-technologie is, geeft uw ook nog eens een mooi geschenk weg.

Plat en zeer handig in gebruik

Relatiegeschenk USB sticks in de vorm van een creditcard zijn uitermate plat. Ze passen daarom dus in iedere tas, koffer en zelfs portemonnee. Uw klanten en relaties hebben uw visitekaartje zo dus altijd bij zich. Evenals hun belangrijke bestanden die op de reclame USB sticks zijn opgeslagen natuurlijk! De USB stick creditcard is bovendien enorm handig in gebruik. De USB connector is met een eenvoudige beweging uit te klappen en weer terug in te klappen. Zo beschadigt hij niet en zijn alle documenten die erop staan zeker weten veilig. De bedrukte USB stick Creditcard: nèt even iets anders!

Uitgelicht

Luxe USB stick pen Sydney USB stick Camera USB stick Vliegtuig
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82