Familie ver weg

21-03-2013
usbfamilie-151.jpg

Het heeft een aantal voordelen, wanneer de familie ver weg woont. Het geeft u een mooie gelegenheid om daar eens op bezoek te gaan en dat meteen tot een vakantie te maken. Wellicht kunnen uw kinderen daar logeren en eventueel studeren. Maar goed zo’n vakantieadresje zal eens in de zoveel tijd zijn en het zal ook niet vaak het geval zijn dat de familie overkomt naar Nederland. De dagen waarop je elkaar ziet zijn zeldzaam en dat is weer een nadeel van een familie die ver weg woont.

Usbstick.nl weet een manier om elkaar niet uit het oog te verliezen. Maar om elkaar juist op de hoogte te houden van hoe het met elkaar gaat. En dat op een heel leuke manier. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagboek bijhouden in Word, of er een verslag op typen over hoe het met iedereen gaat. Daar kunt u dan een bestand met leuke foto’s aan toevoegen. Vervolgens slaat u het op een bedrukte USB stick op en stuurt u die mee met en leuke kaart. Foto’s maken de tekst meteen een stuk beeldender en maken het erg leuk voor de ontvanger om het allemaal te lezen en bekijken. Op deze manier leeft u toch een beetje met elkaar mee en vergeet u even de afstand.

Als bedrijf kunt u hier op in spelen door uw relaties een USB stick cadeau te doen, waar u vervolgens in uitstekende kwaliteit uw bedrijfslogo kan laten opdrukken. Zo helpt u met dit relatiegeschenk families dichter bij elkaar te komen via beeld en tekst, maar verspreidt u ook uw logo over de hele wereld.

Uitgelicht

USB stick Camera USB stick Nekkoord USB-stick Twist Recycle
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45