Films kijken anno 2013

07-11-2013
film_op_usb.jpg

Film is een entertainmentvorm die sinds jaar en dag populair is. Dat is zeer begrijpelijk, want wat is er nu heerlijker dan opgaan in een andere realiteit? Wie een film kijkt, kan gemiddeld twee uur lang genieten van een achtbaan van emoties. Lachen, huilen, huiveren en schrikken; elk gevoel kan worden opgeroepen door een goede film. Hoewel het medium film door de jaren heen onveranderd fascinerend is gebleven, is er wel een omslag merkbaar geweest in de wijze waarop wij films kijken. In een ver verleden werden films uitsluitend in bioscopen vertoond, maar met de komst van televisies, dvd-spelers en computers zijn de mogelijkheden bijna eindeloos geworden. Draagbare opslagmiddelen maken bovendien een hoge mate van mobiliteit mogelijk; anno 2013 is het bekijken van een film niet langer plaats- of tijdafhankelijk. Wilt u dat uw relaties overal van hun favoriete films kunnen genieten? Geef hen dan een bedrukte USB stick als relatiegeschenk, zodat zij hun lievelingsfilms voortaan op elke plek en op ieder gewenst moment kunnen bekijken!

Promoot uw bedrijf met bedrukte USB sticks

Wilt u uw zakenrelaties verblijden met een bedrukte USB stick waarop zij gemakkelijk films kunnen opslaan en meenemen? Laat uw relatiegeschenk dan voorzien van een mooie bedrukking met uw bedrijfsnaam of logo, zodat dit cadeau ook uw promotionele doeleinden kan dienen. Uw bedrukking zal uw relaties tijdens het bekijken van een film op een subtiele manier herinneren aan uw bedrijf. Deze filmische vorm van reclame is duurzaam, effectief en origineel!

Kwalitatieve te bedrukken USB sticks en een goede service

Bij usbstick.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige USB sticks die zich prima lenen voor bedrukking met uw logo. Gaat u voor een van de te bedrukken USB sticks in ons aanbod, dan mag u ook altijd rekenen op een prima service en een efficiƫnte afhandeling van uw bestelling.

Kies dus snel uw favoriete USB stick uit, de USB stick Twist bijvoorbeeld, zodat uw relaties binnenkort een prachtig bedrukte USB stick ontvangen waarop zij moeiteloos films kunnen laden, die ze uiteraard overal mee naartoe kunnen nemen!

Uitgelicht

Usb stylus Rubberen armband met usb stick Bamboe USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53