Foto's van een kinderfeestje op usb uitdelen

10-10-2013
kinderfeestje.jpg

Kinderfeestjes: altijd weer een hele opgave voor de ouders van de jarige. De jarige job kan dagen van te voren niet slapen van de spanning, kijkt uit naar alle feestelijkheden, taart en cadeautjes. De ouders moeten dat helaas allemaal regelen. Eén van de moeilijkste en tegelijk ook leukste taken is het regelen van het kinderfeestje. Het leukste is het natuurlijk als er een thema is en er leuke activiteiten zijn voor de kinderen. Een ridderfeest of clownsfeest voor jongens, een prinsessenfeest of het versieren van cupcakes voor meisjes. Er zijn mogelijkheden genoeg! Is het thema bedacht, dan moet er uiteraard nog van alles geregeld worden. Vooral een presentje aan het eind van het feest mag niet vergeten worden. Een nieuwe trend is het meegeven van een USB-stick met foto’s, een leuke herinnering aan een leuk feest!

Foto's op bedrukte usb sticks

Tegenwoordig worden er bijna altijd foto’s gemaakt. Ook tijdens kinderfeestjes is dit een populaire bezigheid. Er is natuurlijk niets leuker dan deze belangrijke momenten vast te leggen. Laat de kinderen verkleed als ridders of prinsessen poseren, maak stiekem foto’s om de onverwachte momenten vast te leggen en leg deze dag vast als een mooie herinnering voor later. Voor de gasten op het kinderfeestje is het ook leuk deze herinneringen mee te krijgen. Digitale foto’s kunnen snel op de computer worden gezet en worden verplaatst naar een bedrukte USB-stick. Zo is een presentje na het feest snel gemaakt, persoonlijk en een waardevolle herinnering.

Laat usb sticks goedkoop bedrukken

Kies daarom voor de USB-sticks van USBstick.nl. Deze zijn te verkrijgen in allerlei vormen en maten, te bedrukken met een tekst en ook zeer geschikt voor kinderen. Denk aan een USB-stick in de vorm van een aapje, of passend bij de dag, in de vorm van een taart! U zult niet alleen de kinderen verassen met dit cadeautje, ook de ouders zullen blij verrast zijn! Een dergelijk origineel cadeau met foto’s zal altijd gewaardeerd worden!

Uitgelicht

Gerecyclede papieren USB stick Recycle USB stick Coin Card USB stick creditcard met flesopener
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90