Fouten zijn menselijk

09-01-2013
telefoon-80.jpg

Iedereen maakt wel eens een foutje. Dat is niet meer dan menselijk. Sommige foutjes zijn klein, anderen groot. Sommige mensen kunnen het zich beter permitteren om foutjes te maken, anderen niet. Hoe groter iemands verantwoordelijkheid is bijvoorbeeld, hoe minder fouten hij mag maken. En van de één kunt u nu eenmaal meer verdragen dan van een ander. En dat heeft mogelijk weer te maken met uw eerdere ervaringen.

De medewerkers van Usbstick.nl streven uiteraard naar een perfect product met een perfecte opdruk. Bent u vervolgens tevreden over de levering uw USB relatiegeschenk, dan zien we graag dat u dit verder vertelt. Ook hier worden echter wel eens fouten gemaakt. En dan gaat het er natuurlijk om hoe we die fouten oplossen. En daar hebben we uw hulp weer bij nodig. Oftewel: bent u niet tevreden, vertel het ons!

Het is natuurlijk heel vervelend als u ergens iets bestelt en er gaat iets niet helemaal naar wens. De vraag is hoe u daar mee omgaat, en hoe het betreffende bedrijf usbstick.nl in dit geval- er mee om gaat. Vertelt u het dat u niet tevreden bent of zegt u maar niets en gaat u gewoon naar een ander bedrijf op zoek? Of neemt u contact met ons op en vertelt u wat u liever anders had gezien?

In het eerste geval kunnen wij niets meer aan het probleem doen en dat zou jammer zijn, want heel vaak is er nog een passende oplossing. In het tweede geval gaan wij alles in het werk stellen om u alsnog tevreden te stellen. U betaalt natuurlijk niet voor niets en we willen graag producten leveren van een goede kwaliteit.

Bent u dus tevreden, vertel het dan verder. Bent u niet tevreden, vertel het ons! Bij voorbaat dank namens de medewerkers van Usbstick.nl via 0315-632515.

Uitgelicht

Houten USB stick Potlood Houten USB stick Twist Aluminium USB stick Cem
     
2GB vanaf € 3,97
8GB vanaf € 3,97
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21