Ga met een goed boek de vakantie in.

16-03-2014
boek.jpg

De zomervakantie staat weer voor de deur. De maanden juli en augustus zijn traditioneel de maanden waarin alle scholieren en studenten vrij zijn en waarin ook heel werkend Nederland een paar weken vakantie opneemt. Wat je ook goed gaat doen - het is altijd een goede tijd voor een goed boek.

Genieten van een (usb) boek

Sommige mensen blijven thuis om te klussen of om met de kids dagjes weg te gaan. Anderen blijven in Nederland en vestigen zich op één van de vele campings en vakantieparken die ons land rijk is. Weer anderen zoeken het wat verder van huis en reizen naar de Zuid-Europese zon, of soms zelfs nog verder. Waar de Hollandse vakantiegangers ook naartoe gaan, de meeste mensen nemen één of meerdere boeken mee op vakantie. Lekker lezen in een luie stoel, aan de rand van het zwembad of gewoon op je eigen terras of balkon. Buiten de vakanties om komen velen niet toe aan het lezen van een boek. De vakantie is het ideale moment om te ontstressen en heerlijk te ontspannen met een grappig, spannend of juist romantisch boek. Tegenwoordig bestaan er ook boeken met een wel heel bijzondere functie, namelijk die van USB stick!

Een usb boek als relatiegeschenk

Natuurlijk is het usb stick boek geen boek met echte bladzijden, maar er passen bijvoorbeeld wel e-books op deze leuke stick. Perfect als bedrukt relatiegeschenk, zo vlak voor de vakantie! Bij usbstick.nl hebben we twee van deze mooie USB sticks in ons assortiment. Een prachtig houten exemplaar en een schokbestendige rubberen variant. Beide sticks bevatten een groot oppervlak en zijn dus goed zichtbaar te bedrukken met uw logo, contactgegevens of speciale boodschap.

Een bedrukte USB stick vermomd als boek is multifunctioneel. Voor thuis, voor op het werk of voor op vakantie. Uw relaties en klanten zullen de sticks veelvuldig gebruiken, waarbij uw bedrijf natuurlijk telkens op zal vallen!

Uitgelicht

Lichtgevende USB stick sleutelhanger Houten USB stick Melbourne ECO USB-stick Twist type-C
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21