Ga voor simpel met de full colour USB stick Doming

24-12-2013
usb stick dooming.jpg

We leven in een steeds chaotischer wordende wereld. Het begint in huis, met onze smart-tv, onze laptop, onze tablet en niet te vergeten onze smartphone. Allemaal apparaten die constant om onze aandacht schreeuwen. Een whatsappje hier, een mailtje daar, met een nieuwsbericht er aan de zijkant bij geserveerd. Al deze indrukken zorgen ervoor dat we helemaal up-to-date, maar ook lichtelijk gestresst ons huis verlaten om bijvoorbeeld te gaan werken. Op straat gaat het verder met alle indrukken: auto’s, fietsers, kinderen die richting school gaan. Om niet te vergeten alle wegomleidingen, files en talloze verkeersborden op de weg. In een drukke wereld als de onze is het van belang om er af en toe aan te ontsnappen en momenten van ontspanning en rust op te zoeken. Dit kan al heel eenvoudig door het uitschakelen van onze smartphone. We kunnen natuurlijk ook een weekendje weg, een dagje naar de sauna of helemaal ontstressen tijdens een intensieve work-out in de sportschool. Welke vorm van ontspanning we ook kiezen, soms is het goed om alle drukte achter ons te laten. Ook wat relatiegeschenken betreft moet het tegenwoordig vaak steeds opvallender en origineler. Maar met een eenvoudig, doeltreffend geschenk bereikt u misschien wel meer. Wat te denken van de promotie USB stick Doming? Het simpele ontwerp waarbij de bedrukking achter een doming laag wordt aangebracht zal u zeker overtuigen!

USB stick Doming: goed, goedkoop en duurzaam

De reclame USB stick Doming is de perfecte keus wanneer u als bedrijf een opvallend, maar tegelijkertijd eenvoudig usb relatiegeschenk wilt weggeven. De usb stick heeft een schitterend semi-transparant uiterlijk en uw logo wordt achter een doorzichtig laagje gedrukt waardoor het hier altijd goed zichtbaar zal zijn. De full colour bedrukking maakt deze te bedrukken USB sticks tot een streling voor het oog, zonder dat het een opzichtig ding wordt. Voor u als bedrijf is deze reclame USB stick aantrekkelijk vanwege zijn scherpe prijs en duurzame design. Uw logo doorstaat de tand des tijds met gemak!

Raak de juiste snaar met de USB stick Doming

De bedrukte USB stick Doming is de ideale metgezel voor iedereen die vaak USB sticks gebruikt op kantoor, thuis of onderweg. Klein en handzaam en met een uitsparing zodat de stick aan een sleutelbos bevestigd kan worden. In een drukke wereld als de onze raakt zo’n simpele maar o zo handige bedrukte USB stick zeker weten de juiste snaar.

Uitgelicht

Laptopset met USB stick USB stick Manja USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28