Gaat er al een lampje branden?

08-08-2011
USB-stick-lamp-bedrukken.jpg

Weet u niet goed hoe u de aandacht van uw doelgroep kunt trekken en vasthouden? Dan is het tijd uw licht op te steken in de wereld van bedrukte relatiegeschenken zoals premiums en give away?s. Hiermee kunt u op ludieke wijze uw klanten en relaties verrassen.

Nu iedereen overstapt van gloeilampen naar spaarlampen en LED-verlichting komt u helemaal retro voor de dag met de USB stick lamp. U kunt deze uitdelen bij de introductie van een nieuw product met de slogan "heeft u het licht al gezien"? Op deze manier heeft uw reclamestrategie een krachtige boodschap die velen zullen onthouden. Maar buiten om dat, is de USB stick lamp ook nog een nuttig en functioneel. Want iedereen gebruikt ze tegenwoordig . Deze kleine gadgets zijn in staan om grote hoeveelheden documenten, foto's en films op te slaan en te transporteren. Zo kunt u snel en eenvoudig informatie uitwisselen met uw collega's en klanten.

Een derde bijkomend voordeel is dat u uw organisatie duidelijk onder de aandacht kunt brengen. De USB stick lamp is namelijk ook goed te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zodat uw organisatie, elke keer als de usb stick wordt gebruikt, zichtbaar is. Wordt geleverd met een handige sleutelring, zodat deze makkelijk bevestigd kan worden aan uw sleutelbos. Zo raakt u hem nooit kwijt.

Bij usbstick.nl kunt u de usb stick lamp eenvoudig bestellen. U krijgt niet alleen de topkwaliteit die u van ons gewend bent, zoals een opslagcapaciteit tot 16gb en 10 jaar garantie op de chip, maar ook een voordelige prijs en een snelle levertijd. Bij ons bent u aan het juiste adres. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op en laat u informeren.

Uitgelicht

Houten USB stick Future met sleutelhanger USB stick Camera Aluminium USB stick Cem
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45