Geef een oogpotlood cadeau!

08-03-2013
usbpotlood-138.jpg

Heeft u een cosmeticabedrijf en zoekt u nog een relatiegeschenk? Wat dacht u van een oogpotlood als cadeautje? Of heeft u een ander soort bedrijf en lijkt het u leuk om al uw relaties een potlood te geven met de naam van uw bedrijf erop? We hebben nog een veel beter idee. Bij usbstick.nl hebben we nu namelijk een USB-stick in de vorm van een potlood! Van dit houten potlood kan de punt afgehaald worden, waardoor een USB-stick ontstaat.

Waarom een USB-stick? Iedereen heeft er wel iets aan. Het komt namelijk altijd wel een keertje voor dat u bestanden van de ene naar de andere computer moet verplaatsen, bijvoorbeeld als u iemand uw vakantiefoto’s wilt laten zien of als op de ene computer geen printer is aangesloten en op de andere wel. Bovendien is het erg leuk om uw relaties een USB-stick te geven, omdat u er zelf ook al wat bestanden op kunt zetten. U kunt uw relaties zo bijvoorbeeld wat foto’s van uw werk geven of een digitale folder van uw bedrijf.

Bij usbstick.nl hebben we natuurlijk bedrukte USB-sticks in alle soorten en maten, en wat nog leuker is, we kunnen ze ook voor u bedrukken. Zo kunt u er als cosmeticabedrijf bijvoorbeeld voor zorgen dat al uw relaties een oogpotlood als USB-stick in de bus krijgen, en dat dit potlood bedrukt is met de naam of het logo van uw bedrijf. Op die manier zult u zeker nooit vergeten worden, en dat wil toch iedereen?

Uitgelicht

Houten USB stick Boek USB stick Rode peper Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52