Geen (digitale) weg is te hobbelig voor deze kleine krachtpatser!

16-02-2013
tractorusb-118.jpg

Tot aan de negentiende eeuw hadden we in de westerse wereld een agrarische samenleving. Iedereen voorzag in zijn levensonderhoud door het bedrijven van landbouw of veeteelt. Men had voldoende om zichzelf te kunnen onderhouden en produceerde vaak zoveel dat men dit overschot kon verkopen op de lokale markt, of aan langstrekkende handelaren. Om het land te kunnen bewerken gebruikten de boeren trekdieren. Aan het eind van de negentiende eeuw veranderde onze samenleving ingrijpend. De uitvinding van de stoommachine luidde de industrialisatie in. Al snel bereikte dit wonder der techniek ook het platteland en werden de trekdieren vervangen door de eerste tractoren die door stoommachines werden aangedreven. Sindsdien zag het boerenleven er heel anders uit. De tractor is nog altijd aanwezig op het boerenbedrijf en is tegenwoordig zelfs ook als bedrukte USB stick te krijgen!

Zo’n grappige USB stick vermomd als tractor doet het hart van de moderne land- en tuinbouwer natuurlijk sneller kloppen. Ook op het boerenbedrijf heeft men de digitale revolutie inmiddels omarmd. De tractor is dan ook een geweldig relatiegeschenk binnen de agrarische sector. Uiteraard is het hebbeding ook in andere sectoren een absolute eyecatcher. De tractor USB stick is in diverse capaciteiten verkrijgbaar en is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Belangrijke gegevens zijn bovendien altijd veilig dankzij het slimme ontwerp!

Om de tractor USB stick te personaliseren kunt u deze bij usbstick.nl uiteraard laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Zo is deze kleine krachtpatser niet alleen een leuke en handige gadget voor uw relaties en klanten, maar ook een opvallend promotieartikel. Met zo’n onverwoestbare tractor komt uw bedrijf echt overal!

Uitgelicht

USB stick Square Card USB stick Pilato USB memory stick Conga
     
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66