Geen allergie en ook geen pindakaas, maar wel een pinda!

06-02-2013
pindausb-108.jpg

Een groeiend aantal mensen in Nederland heeft last van een allergie. Dat kan zijn voor bijvoorbeeld pollen en zaden van bomen, of voor dierenharen, maar veel mensen zijn ook allergisch voor noten en pinda’s. Dat is lastig, want daar moet rekening mee gehouden worden bij het bereiden van eten. Daarom heeft USB-stick.nl nu een pinda waar niemand allergisch voor is: een USB-stick in de vorm van een pinda! Het enige nadeel aan deze USB-stick is dat u er ook geen pindakaas van kunt maken.

Met deze USB-stick valt u zeker bij iedereen op. Het is immers geen gewone, rechte stick, maar een vrolijke pinda, die ook nog eens naar u lacht! Hij zal automatisch een lach op het gezicht toveren van iedereen die hem ziet. En met zijn leuke, uitstekende handjes zwaait hij naar iedereen die hij tegenkomt. De USB-stick is gemaakt van soft rubber, waardoor iedereen met een allergie hem ook met een gerust hart kan gebruiken. Ook is hij voorzien van een handige ring waarmee u bijvoorbeeld sleutels gemakkelijk aan hem kunt bevestigen. Zo hoeft u ook nooit bang te zijn dat u uw USB-stick kwijt zult raken.

Deze pinda-USB-stick is zeer geschikt om weg te geven als premium aan uw huidige en/of toekomstige zakenrelaties. Iedereen gebruikt immers met enige regelmaat een bedrukte USB-stick, dus bij iedereen zal hij goed van pas komen. En door zijn bijzondere uiterlijk is hij ook heel leuk om weg te geven! Zo maakt u dus niet alleen uw relaties blij, maar wordt u er zelf ook blij van.

Natuurlijk kunt ook deze USB-stick laten bedrukken met uw logo, slogan of elke andere gewenste tekst. Zo zullen uw relaties iedere keer even aan u denken wanneer zij hun USB-stick in hun computer steken. En degenen die er niet allergisch voor zijn en wel van pindakaas houden, denken misschien af en toe ook wel aan uw organisatie tijdens het eten. Hun boterham met pindakaas zal hen nu ook kunnen herinneren aan hun grappige USB-stick, die iedere keer zo vrolijk naar hen lacht. Aarzel dus niet langer en bestel dit unieke, maar toch zeer bruikbare relatiegeschenk!

Uitgelicht

Multitool geheugenstick USB stick Vliegtuig USB stick huis
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65