Geniet van het geweldige design van de luxe leren USB stick sleutelhanger

06-01-2014
usb stick leder.jpg

Ook grote modemerken slaan de plank soms finaal mis. Zo moest modehuis Chanel onlangs haar excuses aanbieden voor een - volgens velen - zeer controversiĆ«le modeshow die gehouden werd in Dallas in de Amerikaanse staat Texas. Tijdens de modeshow waren er diverse modellen te zien die uitgedost waren met hoofdtooien, veren en veel traditioneel Indiaanse prints. Het gebruik van deze Indiaanse symboliek en kleding werd door velen als ongepast aangemerkt. Chanel legde uit dat het juist bedoeld was om te laten zien wat een krachtige symbolen het zijn, maar de Indiaanse gemeenschap was op zijn zachtst gezegd not amused. Modeflaters op een hoger niveau komen dus wel degelijk voor. Ook op een wat minder groot podium zien we soms de meest vreemde mode-uitingen. De pagina’s met bizar geklede celebrities in de roddelbladen worden niet voor niets altijd graag gelezen. Wat in is en wat out is, is niet altijd voor iedereen te volgen. Bij Usbstick.nl weten we in ieder geval zeker wat stijl is. Wij hebben namelijk de luxe leren USB stick sleutelhanger in ons assortiment. Een waar hoogtepunt qua USB stick design! Deze relatiegeschenk USB sticks zijn gemaakt van leer met verchroomde metalen accenten. Een lust voor het oog.

De Rolls-Royce onder de bedrukte USB sticks

De luxe leren USB stick sleutelhanger wordt door velen gezien als het summum als het aankomt op bedrukte USB sticks. De gebruikte materialen stralen pure luxe uit. We zouden bijna vergeten dat het ook nog een volledig functionerende USB stick is met een onverslaanbare chip als kloppend hart. Een perfect relatiegeschenk wanneer u uw klanten en relaties eens echt wilt verrassen.

Blinddruk voor een finishing touch

Natuurlijk voorzien wij ook deze luxe design USB sticks van uw logo. Dit doen we door middel van blinddruk ofwel stansen, maar we kunnen het logo of de boodschap van uw keuze er ook op drukken in uw huisstijlkleur. Genoeg mogelijkheden dus om van deze relatiegeschenk USB sticks uw eigen persoonlijke reclamemiddelen te maken!

Uitgelicht

USB stick Vliegtuig USB stick Bot Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45