Gescoord: een USB-stick in voetbalthema

03-02-2013
shirtusb-105.jpg

Het is weer zaterdag, de favoriete dag van u en uw voetbalteam. De hele week wordt er uitgekeken naar deze dag, waarop u en uw teamgenoten samen een balletje trappen, doelpunten scoren, balen na een doelpunt van de tegenstander en natuurlijk het moment waarop de derde helft ingeluid wordt.
Maar hoe groot de groepsgeest ook is tijdens zo’n potje voetbal en de biertjes die er na gedronken worden: na het weekend gaat het ‘normale’ leven weer gewoon beginnen. Dat betekent werken, studeren, verslagen maken, het huishouden runnen of misschien wel hele andere dingen. Bij het volbrengen van deze taken in het dagelijks leven worden tegenwoordig vele technologieën gebruikt, waaronder de computer. De computers van vele mensen, waaronder ongetwijfeld u en uw teamgenoten, bevatten bestanden die niet gemist kunnen worden of simpelweg het houden waard zijn. Hier biedt usbstick.nl een oplossing voor: een bedrukte USB-stick.

Op de site van usbstick.nl is nu wel een hele toepasselijke USB-stick in het assortiment te vinden voor u en uw ploegspelers:  een stick in de vorm van een voetbalshirt. Dit maakt het tot een perfect cadeau voor uw geliefde voetbalmaatjes, dat zeker op prijs zal worden gesteld. Hiermee kunt u laten zien dat u de vele wedstrijden en trainingen met hen waardeert. Ook kunt u deze USB-stick naar wens laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo erop, wat deze stick ook nog eens tot ideaal promotiemateriaal maakt voor u en uw bedrijf. Overal waar deze USB-stick gaat, zal uw bedrijfslogo te zien zijn en wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot. Hiermee slaat u in feite twee vliegen in één klap: op privé- en werkgebied.

Kijkt u eens verder op de site van usbstick.nl voor meer informatie en de opties die mogelijk zijn wat betreft het bestellen van een USB-stick op maat.

Uitgelicht

USB stick Shirt USB sleutel Home Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57