Goede give away voor Dolfinarium

24-02-2013
usbdolfijn-126.jpg

Hoe heerlijk is het om naar een Dolfinarium te gaan en te genieten van de speelse en handige manoeuvres van de prachtige dolfijnen. Daarvoor is een reis naar de oceanen in het verre zuiden niet nodig. Menigeen noemt vaak de dolfijn als lievelingsdier en dat is geen wonder, want het is een heel mooi beest. Een schoonheid. En ook na een bezoekje aan het Dolfinarium is het fijn om er nog van na te genieten. Een dolfijn komt nooit ongewenst en brengt een lacht op ieders gezicht.

Het is daarom erg leuk om bijvoorbeeld de bezoekers van het Dolfinarium te verrassen met een dolfijntje wanneer ze het pand weer verlaten. Usbstick.nl heeft een mooie give away, namelijk een USB stick in de vorm van een schitterend dolfijntje. Deze is erg schattig en heeft bovendien de mogelijkheid om aan een sleutelhanger gedragen te worden. En of dat nog niet genoeg is kunnen er ook talloze dolfijnenfoto’s opgeslagen worden, want er schuilt een heuse USB stick in het buikje van de dolfijn.

Maar ook voor andere bestanden is de USB stick Dolfijn erg geschikt. Daarnaast kunt u de dolfijn ook in uiterst goede kwaliteit laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Zo komt elke keer als de enthousiaste bezoeker zijn of haar verhaal doet over het Dolfinarium het doflijntje uit de zak tevoorschijn en komt uw logo onder menig geïnteresseerd oog terecht. Laat de dolfijnensfeer verder verspreiden dan alleen binnen de muren van het dolfinarium door middel van dit leuke usb relatiegeschenk.

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle Logo USB stick Houten USB stick Twister binnen 1 week
     
2GB vanaf € 1,91
8GB vanaf € 2,03
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13
2GB vanaf € 4,30
8GB vanaf € 4,29