Goedkope USB sticks kopen bij de groothandel

16-04-2011
goedkoop.jpg

Op zoek naar goedkope USB sticks tegen een betaalbare prijs? De truc is om zoveel mogelijk tussenhandelaren uit te schakelen zodat je uiteindelijk zo dicht mogelijk bij de bron zit. Usbstick.nl is een groothandel en beschikt over een fabriek in China die in staat is om USB sticks goedkoop en op maat te produceren. Wij verkopen grote aantallen op jaarbasis waardoor wij verzekerd zijn van de beste en scherpste prijzen. Usb sticks kunt u daarom het beste rechtstreeks bij de groothandel kopen!

Doordat wij een groothandel zijn, is het helaas niet mogelijk om onder onze minimale bestelhoeveelheden te leveren. Voor de meeste USB sticks ligt de minimale bestelhoeveelheid om 25 stuks en in bepaalde gevallen op 50 stuks.

Wij durven hardop te zeggen dat wij de goedkoopste USB sticks van Nederland kunnen leveren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij hebben het mogelijk gemaakt om op eenvoudige wijze een monster aan te vragen zodat de kwaliteit met eigen ogen beoordeeld kan worden.

Ook voor goedkoop bedrukken

Ook voor bedrukte USB sticks met reclame bent u bij usbstick.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een moderne drukkerij waar de USB sticks bedrukt kunnen worden door middel van tampondruk, zeefdruk en lasergravering.

Voorafgaand aan het bedrukken van USB sticks krijgt u een drukvoorstel ter controle waarbij wij een schets toevoegen zodat u kunt controleren of een en ander goed doorgekomen is. Na goedkeuring worden de USB sticks bedrukt en wel geleverd binnen 12-15 werkdagen.

Uitgelicht

USB stick Gitaar USB stick Brandblusser Houten USB stick Twist
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53