Golf. Dat behoeft een relatiegeschenk met klasse

07-03-2013
usbgolf-137.jpg

De golfbaan kan de ideale locatie zijn om beter kennis te maken met uw zakelijke relaties. Daarbij kan het geen kwaad voor een mooi relatiegeschenk te zorgen. Een relatiegeschenk met klasse. Wat dacht u van een met leer beklede USB-stick?

Doet u aan golf? Probeert u een zo laag mogelijk handicap te behalen, of gaat u vooral voor de rust op de golfbaan? Golf is voor vele mensen een uitlaatklep. Na een week werken eens lekker een balletje slaan. Alleen, met familie of vrienden. Of met zakelijke relaties. De golfbaan is immers een geschikte plek om het een en ander door te spreken.
Wellicht spreekt u vaker af met een bepaald groepje relaties. Anders is het misschien eens leuk om een aantal van uw relaties op de golfbaan uit te nodigen. Wat dan van pas kan komen, is een mooi, klein relatiegeschenk als een usbstick. Een relatiegeschenk met enige klasse, net als de golfsport een sport is ‘met klasse’. Met leer beklede USB-sticks zijn dan ideaal. Usbstick.nl heeft een aantal prachtige met leder beklede USB-sticks in haar assortiment. De sticks kunnen bedrukt of gestanst worden met uw logo en/of bedrijfsnaam. Daarmee heeft u een modern, exclusief ogend en luxe relatiegeschenk te pakken!

Doe de USB-sticks cadeau als aandenken aan een ontspannen potje golf, of doe ze vooraf al cadeau, als uitnodiging. Op de stick zet u bestandjes met uitleg over de golfvereniging. Sowieso is een USB-stick handig om alvast uw contactinformatie en eventuele brochures op te zetten. Die hebben uw relaties dan al mooi bij de hand. Golfze!

Uitgelicht

USB stick Bot USB stick Bouwsteen
   
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61